فردی که با پیش فروش آپارتمان در غالب طرح ساختمانی 5 میلیارد ریال از 12 شهروند چهارمحالی کلاهبرداری کرده بود ، شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ابراهیم رضایی جانشین فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در تشریح این مطلب به خبرنگار ما گفت: در پی وصول چندین فقره پرونده مبنی بر كلاهبرداری با پیش فروش آپارتمان در غالب طرح ساختمانی ، موضوع به صورت ویژه در دستور كار ماموران اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات برای دستگیری متهم آغاز شد.
وی به شناسایی محل اختفای متهم اشاره کرد و گفت: در یک عملیات غافلگیرانه مأموران انتظامی موفق شدند متهم را بازداشت كرده و به پلیس آگاهی منتقل کنند.
سرهنگ رضایی درباره اعترافات متهم گفت: وی موفق شده بود با سوء استفاده از صداقت 12 نفر از شهروندان با پیش فروش صوری چند واحد آپارتمان 5 میلیارد ریال كلاهبرداری كند كه با اطلاع شهروندان و اقدام به موقع پلیس پس از تشكیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و از آن طریق با صدور قرار روانه زندان شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه به مردم توصیه كرد: اگر قصد انجام معامله و یا نقل و انتقال ملك یا املاكی را دارید حتما از سازمان ها و ادرات مرتبط ، از قانونی و یا معتبر بودن مدارك و اسناد آن با خبر شده و سپس نسبت به خرید و فروش و نقل و انتقال ، اقدام کنید.
توقف اجرای طرح «اینترنت پرو»
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد: درخواست شده است اجرای این طرح ای...
صیدی: مقدمات افزایش دامنه نوسان در حال انجام است/ به دنبال تحقق ارزش 400 میلیارد دلاری بورس هستیم
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بازار سرمایه در حال تعادل است؛ به...
همتی: به هیچ وجه به نرخهای دستوری و ارز ترجیحی باز نخواهیم گشت/ از ابتدای جنگ حدود ۴.۵ میلیارد دلار به ذخایر ارزی کشور افزوده شده است
همتی با تأکید بر رویکرد بانک مرکزی در حوزه سیاستگذاری ارزی تصریح کرد:...
درخواست وزارت اقتصاد برای تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی 1404
وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از سازمان امور مالیاتی کشور، ب...
یکی از هشدار دهندگان حبابی بودن بورس در سال ۹۹: تثبیت نرخ سود ۲۳ درصدی در شرایط تورم ۵۰ درصدی خطای راهبردی بود
مدنیزاده که یکی از امضا کنندگان نامه هشدارآمیز درباره حبابی بودن بورس...
27 خردادماه در هتل ارم تهران؛ نخستین جشنواره نوآوری «سپایده» با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد
مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره نوآوری «سپایده» با حضور مدیرعامل،...
۱۲ محصول پلیمری جدید به بورس کالا افزوده شد
مجموعهای از ۱۲ قلم محصول پلیمری به همت سازمان جمعآوری و فروش اموال ت...
خانه های بالای هزار میلیارد تومان در سه منطقه پایتخت/ رکود عمیق در معاملاتِ مصرفی بازار مسکن
اگرچه افزایش قیمت مسکن در تهران موضوع تازهای نیست، اما بررسی آگهیهای...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.