Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

نامه نیوز / روزنامه "هاارتص" نوشت: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نامه ای محرمانه به آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران نوشته است و در آن بر منافع مشترک دو کشور در مبارزه با داعش تاکید کرده است.

در ادامه گزارش این نشریه اسرائیلی آمده است: کاخ سفید نه به اسرائیل و نه به متحدان خود در خلیج فارس از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی در مورد این نامه خبری نداده است.
کاخ سفید حاضر به تایید یا تکذیب ارسال این نامه نشده است. جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت که نمی تواند در مورد مکاتبات محرمانه اوباما و دیگران سران دنیا سخن بگوید.
دفتر نخست وزیر اسرائیل نیز حاضر به اظهار نظر در مورد نامه اوباما نشد، اما اگر اسرائیل واقعا از این نامه به ایران آگاه نشده باشد و تنها پس از انتشار آن در نشریه وال استریت ژورنال از آن اطلاع پیدا کرده باشد، عدم اعتماد بین اورشلیم و واشنگتن بر سر ایران افزایش پیدا خواهد کرد.
در همین حال شبکه هفت تلویزیون اسرائیل گزارش داد این احساس در اسرائیل وجود دارد که مذاکرات هستهای به سمت توافق بد با ایران در حال حرکت است.
روز جمعه، یووال اشتاینتز وزیر اطلاعات و امور استراتژیک اسرائیل به پاریس می رود تا با لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه دیدار کند و در مورد ایران گفگو کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24