Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

یکی از کمیته ‌های مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را با هدف امنیت خبرنگاران تصویب و از کشورهای جهان خواست تا محیطی امن را برای فعالیت مستقل خبرنگاران ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این قطعنامه به پیشنهاد فرانسه، یونان، اتریش، آرژانتین، کاستاریکا و تونس بود و مورد حمایت بیش از 80 کشور جهان قرار گرفت و قرار است ماه آتی میلادی مورد تایید 193 کشور عضو مجمع عمومی برسد.

در این قطعنامه علاوه بر تامین امنیت خبرنگاران به مساله طیف سوء‌استفاده از هویت خبرنگاران، مقابله با جرایم علیه آن‌ها و نظارت و جاسوسی از ارتباطات‌شان اشاره شده است.

خبرنگاران بدون مرز از این قطعنامه حمایت و خواستار انتصاب مشاور ویژه‌ای برای دبیرکل سازمان ملل با هدف تضمین تحقق کامل و دقیق این قطعنامه و مفاد آن شد.

در این قطعنامه قتل بی ‌دلیل و اعدام بدون محاکمه، بازداشت اجباری، ناپدید شدن اجباری، تهدید، ارعاب در مناطق درگیر یا آرام به شدت محکوم شده است.

همچنین در این قطعنامه تامین امنیت نه تنها برای خبرنگاران حرفه ‌ای بلکه برای مبتدی‌ ها هم در نظر گرفته شده و همچنین آزادی تمام خبرنگاران گروگان را خواستار شده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24