Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

یک گروه جهانی مقابله با بیماری ایدز دیروز اعلام کردشمارش پایان شیوع این بیماری در جهان بالاخرهآغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ویش جهانی مقابله با بیماری ایدز موسوم به «وان» به مناسبت روز جهانی ایدز (اول دسامبر) در این باره اعلام کرد بر اساس آمارهای به دست آمده، شمار افرادی که طی سال گذشته، جدیدا به ویروس «اچ آی وی» مبتلا شدند کمتر از شمار افرادی است که از داروهای مقابله با این بیماری استفاده می کنند.
با این وجود گروه مذکور هشدار داد این آمار بدین معنا نیست که بیماری ایدز به زودی از عرصه جهانی حذف خواهد شد.
 «ارین هولفلدر» مدیر سیاست بهداشت جهانی پویش «وان» در این باره گفت: «البته تمام کشورهای جهان هنوز به این نقطه نرسیده اند و این دستاوردها ممکن است به راحتی متوقف شود.»
با وجود پژوهش های گسترده، هنوز هم درمانی برای بیماری ایدز پیدا نشده است و داروهای ساخته شده، تنها می تواند پیشرفت این بیماری را به مدت چندین سال به عقب بیاندازد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24