وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اکران فیلم خانه پدری به کارگردانی کیانوش عیاری گفت: این فیلم به دلیل خشونتی که در بخشی از آن وجود دارد قابل اکران عمومی نیست و نظرم این است که به صورت گسترده اکران نشود.
به گزارش ایرنا، علی جنتی روز یکشنبه در حاشیه آیین تجلیل از برترین های پژوهش فرهنگی درباره فیلم خانه پدری گفت: فیلم را دیده ام و همانطور که می دانید شورای پروانه نمایش اجازه اکران این فیلم را تایید کرده است، اما در عین حال نظر شخص من این است که فیلم به صورت گسترده اکران نشود.
وی افزود: فیلم خانه پدری به دلیل خشونتی که در بخشی از آن است، قابل اکران عمومی نیست و بر اساس قوانینی که هیات دولت مصوب کرده نمایش فیلم های سینمایی که حاوی صحنه های خشونت آمیزی باشند، قابل اکران عمومی نیست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ادامه داد: به دلیل خشونت فیلم ما اعلام کرده ایم که در حد محدود به صورت اکران های خصوصی مثل موزه سینما و شرایطی مثل حضور نیافتن افراد کمتر از 16 سال خانه پدری نمایش داده شود.
جنتی خاطرنشان کرد: بخش خشونت فیلم خانه پدری که در آن پدری فرزند خود را می کشد قابل سانسور نیست، چرا که اگر این بخش حذف شود فیلم قابل فهم نخواهد بود. بنابراین چون قابل اصلاح نیست اکران عمومی آن هم ممکن نخواهد بود.
فیلم خانه پدری که قصه اتفاق های یک خانه قدیمی را از سال 1308 (اواخر دوره قاجار) تا 1379 روایت می کند با بازیگرانی همچون مهدی هاشمی، شهاب حسینی و مهران رجبی، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی و... در چند اپیزود ساخته شده و مسائل و مشکلات زنان ایران را در هفتاد سال اخیر به تصویر کشیده است.
در این فیلم ناصر هاشمی (نقش کودکی) و مهدی هاشمی (نقش بزرگسالی) کاراکتر اصلی این فیلم را، که روایت زندگی اش از پانزده تا هشتاد سالگی به تصویر کشیده شده، بازی می کنند.
امیر حسین علم الهدی دبیر اجرایی گروه سینمایی هنر و تجربه امروز (یکشنبه) با انتشار متنی عنوان کرده است؛ به دلیل فراهم نشدن شرایط مناسب فیلم خانه پدری به کارگردانی کیانوش عیاری که قرار بود، از فردا هشت دی ماه اکران رسمی اش آغاز شود، فعلا به تعویق افتاد.
سرلشکر عبداللهی: یا صادرات نفت و گاز برای همه است و یا برای هیچ کس امکان نخواهد داشت
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: هشدار میدهیم چن...
ادعای ترامپ: با توجه به اینکه مذاکرات با ایران مورد تأیید قرار گرفته، حملات امشب را لغو کردم
رئیسجمهور آمریکا مدعی شد که مذاکرات با ایران به بالاترین سطح رسیده و...
رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخی به آمریکا میدهیم که در تاریخ ثبت شود | آمادگی بالای نیرویهای مسلح در خارک
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: رئیسجمهور...
پیام جدید قالیباف: ایرانی متفاوت خواهید دید
محمدباقر قالیباف در پیامی به زبان انگلیسی در شبکه ایکس هشدار داد که اس...
بقائی: آمریکا زیرساختهای آب در هرمزگان را هدف قرار داد | حمله به تأسیسات آب سریک جنایت جنگی است
سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی در شبکه ایکس نوشت:آب نبض زندگی است و...
هند دیپلمات آمریکایی را بهدلیل حمله به کشتی در سواحل عمان احضار کرد
هند روز چهارشنبه یک دیپلمات آمریکایی در دهلی نو را به دلیل «حمله» به ی...
آمریکا چند شرکت در چین و هنگکنگ را به اتهام همکاری تسلیحاتی با ایران تحریم کرد
وزارت خزانهداری آمریکا نهادهایی را در چین و هنگ کنگ به اتهام فروش تسل...
واکنش پزشکیان به تهدید ترامپ علیه زیرساختهای ایران
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زیرساختهای حیاتی...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.