ایسنا / سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از وقوع زمین لرزهای به بزرگی 5.2 ریشتر در اعماق درونی زمین در منطقه دشتی بوشهر خبر داد.
حسین درخشان با اعلام وقوع زمین لرزهای به بزرگی 5.3 ریشتر در اعمال درونی زمین، در استان بوشهر گفت: این زمین لرزه در ساعت 7:49 دقیقه امروز در عمق 10 کیلومتری منطقه دشتی واقع در بخش شنبه رخ داده است.
او با بیان اینکه تعداد آبادی دارای سکنه تا شعاع 15 کیلومتری محل وقوع حادثه 9 آبادی بوده است، گفت: در حال حاضر دو تیم ارزیاب برای ارزیابی میزان خسارات احتمالی به محل حادثه اعزام شدهاند.
او گفت: بزرگترین و نزدیکترین آبادی به محل وقوع زلزله روستای باغان است که 1171 نفر سکنه دارد و تنها شش کیلومتر با محل وقوع زلزله فاصله دارد.
درخشان گفت: تاکنون از تیمهای ارزیاب خسارتی مبنی بر وقوع خسارات در پی این زمین لرزه مخابره نشده است اما اطلاعات تکمیلی اعلام میشود.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.