Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

معاون وزیر ورزش و جوانان از تصویب قیمت پایه ۲۹۰ میلیارد تومانی برای هر یک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در جلسه امروز هیئت واگذاری خبر داد.

امیر رضا خادم در گفت‌ و گو با تسنیم در خصوص مصوبات امروز هیئت واگذاری گفت: در این جلسه قیمت پایه و شرایط واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به تصویب رسید.

نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در امر خصوصی سازی استقلال و پرسپولی س تصریح کرد: در این جلسه سه ساعته اعضا با قیمت 290 میلیارد تومانی برای هر یک از دو باشگاه موافقت کردند.

وی اضافه کرد در این جلسه مقرر شد سهام این دو باشگاه به صورت 40 درصد نقد و بقیه اقساط دو ساله به بخش خصوصی واگذار شود که جزئیات واگذاری این دو باشگاه تا پایان دی آگهی شده و مزایده در بهمن برگزار خواهد شد.

خادم ادامه داد: در جلسه امروز هیئت واگذاری تمام ابعاد واگذاری این دو باشگاه و نیز برند پرسپولیس و استقلال مورد بررسی قرار گرفت که جا دارد از زحمات وزارت ورزش و جوانان، دادگستری، صدا و سیما، سازمان خصوصی سازی و سایر نهادها کمال تشکر را داشت.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24