Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

 رئیس کمیسیون اصل 90 ضمن اینکه استعفای اعضای کمیسیون متبوعش صحت ندارد گفت: طرح دو فوریتی کمیسیون اصل 90 در نوبت دستور کار صحن علنی است. اعضای این کمیسیون هم مانند دیگر نمایندگان حق حضور در کمیسیون تلفیق بودجه را دارند.

علی پورمختار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره عضویت کمیسیون اصل 90 در کمیسیون تلفیق بودجه، اظهار داشت:  طرح دو فوریتی برای عضویت کمیسیون اصل 90 در تلفیق بودجه به هیات رئیسه مجلس تقدیم شد، منتظر هستیم که این طرح در دستور کار صحن علنی قرار گیرد.
 نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آنجا که طرح مربوطه دو فوریتی است، تغییر در اعضای کمیسیون تلفیق بودجه، در همین دوره صورت خواهد گرفت متاسفانه روزهای اخیر در مجلس حضور نداشتم تا پیگیر طرح دو فوریتی باشم اما باید هر چه زودتر این طرح در صحن علنی مورد بررسی قرار گیرد.
 وی همچنین توضیح داد:‌ البته از آنجا که طرح کمیسیون اصل 90، اصلاح آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی است، نیاز به رای دو سومی دارد. از آنجا که فضای مجلس مناسب این تغییر است، قطعا در این دوره کمیسیون اصل 90، نیز نماینده‌ای در کمیسیون تلفیق خواهند داشت. 
پورمختار در خصوص این سوال که هفته گذشته تغییر اعضای کمیسیون تلفیق بودجه رای نیارود، چطور مجدد نمایندگان رای به عضویت اعضای کمیسیون اصل 90 خواهند داد، افزود: آن طرح شیوه‌ای دیگری بود و به دنبال احیای تمام اعضای کمیسیون بودجه در کمیسیون تلفیق بود. به این صورت که کمیسیون تلفیق حذف و جلسات مشترکی بین کمیسیون بودجه با دیگر کمیسیون‌ها برگزار می‌شد.
 رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: طرح دو فوریتی ما، به طور خاص درباره کمیسیون اصل 90 و کمیسیون  ویژه اصل 44 قانون اساسی  است و فضای مجلس موافق این طرح است چرا که تعارضی با حقوق دیگر کمیسیون‌ها و نمایندگان ندارد.
 نماینده مردم همدان درخصوص اینکه چرا زمان اصلاح آیین نامه داخلی مجلس، متوجه حذف کمیسیون اصل 90 از کمیسیون تلفیق نشدید، گفت:  آن زمان تلقی ما این بود که کمیسیون اصل 90، کمیسیون تخصصی است  و تفاوتی با دیگر کمیسیون ها ندارد.
 وی ادامه داد: اما متاسفانه هیات رئیسه یک نگاه دیگر به این موضوع داشته و گفتند از آنجا که در آیین نامه داخلی عبارت خاص داریم، پس دیگر تخصص مشمول این موضوع نمی‌شود البته ایراد به ماهم وارد است اما برداشت هیات رئیسه  این مسائله است و نمی‌توان کاری جز ارائه طرحی دو فوریتی نداریم.
 رئیس کمیسیون اصل 90 اظهار داشت: به همان دلیلی که سایر کمیسیون‌های دیگر باید نمایندگانی در کمیسیون تلفیق بودجه داشته باشند، کمیسیون اصل 90 هم باید از این حق برخوردار باشند و نمایندگان کمیسیون اصل 90 حق دارند درباره طرح‌ها و لوایح اظهار نظر کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24