رییس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: خودروها باید با استاندارد یورو 4 تولید شوند، هرچند اکنون اجازه شماره گذاری به خودروهای متخلف داده نمی شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،معصومه ابتکار روز شنبه در مراسم خروج 300 هزار دستگاه خودروی فرسوده، از مهمترین برنامه های دولت یازدهم را مقابله با آلودگی هوا عنوان کرد و افزود: براساس گزارش های منتشره در حال حاضر بالغ بر 35 میلیون شهروند ایرانی در معرض خطر آلودگی هوا قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: با وجودی که ساز و کارهای مدیریتی برای مقابله با آلودگی هوا از سال 79 شکل گرفته بود اما از سال 84 متوقف شد و مورد غفلت قرار گرفت.
رییس سازمان حفاظت از محیط زیست درباره برنامه های دولت در این زمینه، خاطرنشان کرد: از اولین مصوبه های دولت یازدهم مربوط به کاهش آلودگی هوا بوده است.
ابتکار با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش آلودگی هوا، اظهار داشت: براساس گزارش ها تهران در سال 93 حدود 50 روز بیشتر نسبت به سال 92 هوای سالم تر داشته است.
وی افزود: در سال 92 ، 160 روز هوای ناسالم داشتیم اما میزان روزهای ناسالم در سال جاری به 110 روز کاهش یافته است.
رییس سازمان حفاظت از محیط زیست، از مهمترین اقدامات دولت را برای کاهش آلودگی هوا اسقاط خودروهای فرسوده، عنوان کرد و با تاکید بر لزوم نوسازی خودروهای عمومی، گفت: بیش از 30 درصد ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده است.
ابتکار با بیان آنکه موتورسیکلت های کاربراتوری 5 برابر خودروها آلودگی دارند، گفت: موتورسیکلت های برقی، هیبریدی و انژکتوری باید با آنها جایگزین شود.
وی نوسازی تاکسی ها و کامیون ها را نیز خواستار شد و خاطرنشان کرد: وزارت نفت همکاری خوبی را در این خصوص با حذف بنزین آلوده و عرضه بنزین یورو 4 با ما داشته است.
وی با بیان آنکه از سال آینده اجازه مصرف مازوت در نیروگاه ها را نخواهیم داد، افزود: خودروها باید با استاندارد یورو 4 تولید شوند و اجازه شماره گذاری به خودرو های متخلف داده نمی شود.
هشدار مدنیزاده به شرکتهای بیمه: پایداری مالی و هوشمندسازی در اولویت است
وزیر امور اقتصادی و دارایی با هشدار نسبت به وضعیت برخی شرکتهای بیمه،...
دادستان تهران: ۶ میلیارد یورو تعهد ارزی وصول شد
دادستان تهران از وصول حدود ۶ میلیارد یورو تعهدات ارزی منقضی شده با اقد...
توسعه سرویس «با همسفر» تپسی به سفرهای بین شهری
این شرکت با هدف گسترش سفرهای اشتراکی خود، سرویس «باهمسفر» را در مسیرها...
ایرانخودرو: قیمتهای اعلامی ۲۷ خرداد مبنای فروشهای بعدی محصولات خواهد بود
ایرانخودرو با ارسال نامهای به سازمان بورس، ابهامات ایجادشده درباره ق...
مراسم اولویتبندی سیزدهمین دوره عرضه محصولات ایرانخودرو برگزار شد
مراسم اولویتبندی سیزدهمین دوره عرضه محصولات ایرانخودرو با حضور نماین...
واحد سولفورزدایی کارخانه صبا فولاد خلیج فارس به بهرهبرداری رسید
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس از بهرهبرداری واحد سولفورزدایی این...
کمیته محتوایی اینوکس ۲۰۲۶ نقشه راه نشستهای تخصصی رویداد را منتشر کرد
سرفصلهای محتوایی رویداد اینوکس ۲۰۲۶ پنج ماه پیش از برگزاری رویداد و ب...
بانک ملت ضمانت نقدشوندگی سرمایهگذاری در صندوق «طلای زرین ملت» را برعهده گرفت
بانک ملت با هدف افزایش اطمینان سرمایهگذاران و توسعه ابزارهای نوین سرم...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.