رئیس کل بانک مرکزی در خصوص رقم پول های بلوکه شده ایران، گفت: 23 میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی و 6 میلیارد دلار درآمد نفت در کشورهای ژاپن، کره و امارات متحده عربی و هند موجود است.
به گزارش فارس، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به توافق هسته ای ایران با 1+5 و اثرات آن بر بازار ارز، اظهار داشت: کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر که تحت تاثیر اخبار قرار گرفته ممکن است، در چند روز آینده هم ادامه پیدا کند، اما با توجه به تعادل در عرضه و تقاضا این مسئله اثر بلند مدت ندارد.
به گفته وی برای یکسان سازی نرخ ارز 5 تا 6 ماه زمان نیاز است. رئیس کل بانک مرکزی درخصوص میزان پول های بلوکه شده ایران، گفت: 23 میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی در کشورهای ژاپن، کره و امارات متحده عربی موجود است.
وی ادامه داد: 6 میلیارد دلار از محل فروش نفت نیز در هند وجود دارد که پس از رفع تحریم ها آزاد خواهد شد، البته بانک مرکزی 5 میلیارد دلار بدهی به خارج از کشور دارد. سیف درباره امکان اتصال سوئیفت به همه بانک های کشور، اظهارداشت: سوئیفت به عنوان مرکز نقل و انتقالات بانکی از هم اکنون می تواند عملیات خود را آغاز کند.
کالابرگ این افراد فعال شد/ برای خرید اقدام کنید
سبد کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله روغن، برنج، مرغ، ماکارونی...
تالار فرعی بورس کالا در ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ میزبان عرضه محصولات پلیمری
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار فرعی بورس کالای ایران برای روز...
رقابت تولیدکنندگان شمش روی در تالار صنعتی بورس کالا در ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
به گزارش کدال نگر بورس 24، جزئیات عرضه های تالار صنعتی بورس کالای ایرا...
بازار داغ محصولات پتروشیمی در بورس کالا؛ برنامه عرضههای ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار پتروشیمی بورس کالای ایران برای...
تالار سیمان بورس کالا در ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ میزبان عرضه گسترده سیمان
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار سیمان بورس کالای ایران برای رو...
عرضه گسترده شمش آلومینیوم در تالار حراج همزمان بورس کالا در روز ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار حراج همزمان بورس کالای ایران ب...
دادوستد ۱۳۸ هزار تنی در بورس کالا با محوریت سیمان و فولاد
بورس کالای ایران در روز شنبه ۲۳ خرداد ماه میزبان معامله ۱۳۸ هزار و ۱۱...
یکشنبه مسی بورس کالا؛ جزئیات عرضه ۳ هزار تنی کاتد در تالار حراج باز ۲۴ خرداد
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار حراج باز بورس کالای ایران برای...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.