استیون ویتکاف، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور غرب آسیا، بامداد سهشنبه اعلام کرد که دولت آمریکا به دنبال یافتن راهحلی دیپلماتیک برای مسئله ایران است.

بورس24 : استیون ویتکاف، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور غرب آسیا، بامداد سهشنبه اعلام کرد که دولت آمریکا به دنبال یافتن راهحلی دیپلماتیک برای مسئله ایران است.
وی در گفتوگو با اکسیوس اظهار داشت که «دونالد ترامپ» مصمم است این موضوع را از طریق مذاکره و گفتوگو حل کند.
طبق گزارش اکسیوس، ویتکاف بیان کرده که آمریکا در حال برنامهریزی برای دور چهارم مذاکرات هستهای با ایران است و این مذاکرات احتمالاً آخر این هفته برگزار خواهد شد.
با این حال، وی اشاره کرد که در صورت برگزار نشدن این گفتوگو، دلیل اصلی آن سفر رئیسجمهور آمریکا به خاورمیانه خواهد بود.
در ادامه این گزارش، ویتکاف ضمن مثبت خواندن مذاکرات تأکید کرد:
«ما به پیشرفتهایی دست پیدا کردهایم و امیدوارم این روند در مسیر درست پیش برود. رئیسجمهور به دنبال یافتن راهحل دیپلماتیک برای این مسئله است. بنابراین ما هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا این گفتوگوها ادامه یابد.»
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.