به گزارش کدال نگر بورس 24، سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه شرکت صنایع غذایی سکه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها را صادر کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه شرکت صنایع غذایی سکه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها را صادر کرد. درصد افزایش سرمایه مذکور 288 درصد بوده و با انجام آن سرمایه شرکت از 38.9 میلیارد تومان به 151 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
گفتنی است شرکت می تواند در مجمع عمومی فوق العاده نسبت به تفویض مابقی مبلغ افزایش سرمایه از مبلغ 151 میلیارد تومان به مبلغ 263.8 میلیارد تومان به هیئت مدیره اقدام تا پس از اخذ سند مالکیت رسمی و اخذ مجوز از این سازمان نسبت به انجام افزایش سرمایه اقدام نماید. لازم به ذکر است در صورت ارائه سند مالکیت رسمی بنام شرکت تا تاریخ برگزاری مجمع عمومی فوق العاده انجام افزایش سرمایه طی یک مرحله بلامانع است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.