Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

اولین تفاهم‌نامه فروش تولیدات شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در عراق در محل نمایشگاه بین‌المللی بغداد به امضا رسید.

امضای اولین تفاهم‌نامه فروش تولیدات شرکت چادرملو در کشور عراق

بورس24 :‌ اولین تفاهم‌نامه فروش تولیدات شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در عراق در محل نمایشگاه بین‌المللی بغداد به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه شرکت‌های معدنی و صنعتی چادرملو، ارفع و سرمد ابرکوه، بخشی از تولیدات خود را در بازار عراق عرضه خواهند کرد.

این تفاهم‌نامه در محل غرفه شرکت چادرملو در نمایشگاه صنعت ساختمان و سرمایه‌گذاری بغداد به امضای علی نصیری، مصطفی چمران و محمدعلی رحیمی، معاونان بازرگانی شرکت‌های چادرملو، ارفع و سرمد و خریدار رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه سه شرکت در هر ماه ۲۰ هزار تن شمش، ۱۵ هزار تن میلگرد ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی و ۵ هزار تن کلاف براساس نرخ توافقی در این بازار عرضه می‌کنند.

منبع خبر: روابط عمومی چادر ملو

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24