به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت داروسازی ابوریحان که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «دابور» خرید و فروش می شود صورت های مالی 12 ماهه منتهی به اسفند 1403 را منتشر کرد. .

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت داروسازی ابوریحان که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «دابور» خرید و فروش می شود صورت های مالی 12 ماهه منتهی به اسفند 1403 را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت داروسازی ابوریحان در 12ماهه منتهی به اسفند 1403 سود خالصی معادل 220 میلیارد تومان محقق نمود.
بررسی گزارش این شرکت حاکی از افزایش 19 درصدی سود در 12ماهه جاری نسبت به دوره مشابه قبل می باشد.
شرکت داروسازی ابوریحان به ازای هر سهم نیز سود 1225 ریالی ساخت. سود ناخالص نیز با افزایش 14 درصدی همراه شد و به 647 میلیارد تومان رسید.
درآمدهای عملیاتی این شرکت با سرمایه ثبت شده حدود 180 میلیارد تومانی 16 درصد افزایش داشت و به 1641 َمیلیارد تومان رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.