به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت مهندسی حمل و نقل پتروشیمی از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی خبر داد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت مهندسی حمل و نقل پتروشیمی از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی خبر داد.
این شرکت در خصوص برنامه انجام افزایش سرمایه گفت ضمناً با توجه به انجام دو مرحله افزایش سرمایه طی دو سال گذشته و ثبت افزایش مرحله دوم در ماه قبل فعلاً شرکت برنامه ای برای انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ندارد. لیکن احتمالاً انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی برای سال آینده در دستور کار هیئت مدیره شرکت قرار خواهد گرفت.
این شرکت همچنین اقدام به تشریح برنامه های آتی خود نمود. در اولین مرحله از برنامه آتی با توجه به افزایش سرمایه توسعه ناوگان در دستور کار می باشد و در نظر است تعداد کشنده های شرکت را به ۷۵ دستگاه افزیش داده و همچنین تعداد ۵ دستگاه تانکر پروپلین نیز در دستور خرید و یا سفارش ساخت می باشد.
با یک شرکت های صاحب برند برای تست و تعمیرات و بازرسی فنی، مذاکره شده و مقرر است ترمینال شرکت واقع در رباط کریم به عنوان جایگاه انجام تست و بازرسی تجهیزات حمل و محمولات تبدیل گردد که از محل آن درآمد زایی برای سهامداران صورت پذیرد.
















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.