Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

وزارت خارجه پاکستان با رد هرگونه ترتیبات نظامی مرتبط با هواپیماهای ایرانی اعلام کردند: «هواپیماهای ایرانی که هم‌اکنون در خاک ما هستند، به هیچ گونه ترتیبات نظامی مرتبط نمی‌باشند»

واکنش پاکستان به ادعای حضور هواپیماهای نظامی ایران در این کشور

بورس24 : وزارت خارجهپاکستانبه طور رسمی گزارش‌های منتشر شده درباره حضور هواپیماهای ایرانی در پایگاه هوایی «نورخان» را «گمراه‌کننده» خواند و تأکید کرد که این هواپیماها صرفاً برای تسهیل رفت‌وآمد دیپلمات‌ها و به صورت موقت مستقر شده‌اند.

وزارت خارجه پاکستان با رد هرگونه ترتیبات نظامی مرتبط با هواپیماهای ایرانی اعلام کردند: «هواپیماهای ایرانی که هم‌اکنون در خاک ما هستند، به هیچ گونه ترتیبات نظامی مرتبط نمی‌باشند» و توضیح دادند که این هواپیماها در انتظار دورهای بعدی مذاکرات، به طور موقت در پایگاه نورخان باقی مانده‌اند.

پاکستان همچنین تصریح کرد که ارتباط منظم خود را با همه طرف‌های ذی‌نفع حفظ کرده و متعهد است از تمامی تلاش‌هایی که به تقویت گفت‌وگو، کاهش تنش و پیشبرد صلح کمک می‌کند، حمایت نماید.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24