به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت کربن ایران در مدت 3 ماهه نخست 1405 حدود 977 میلیارد تومان درآمد از فروش محصولات خود به دست آورد
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت کربن ایران با نماد معاملاتی شکربن و با سرمایه ثبت شده 639 میلیارد تومان در بازار سرمایه معامله می گردد. سال مالی این شرکت اسفند ماه می باشد. شرکت کربن ایران از شرکت های وابسته به شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی (سهامی عام) است لذا در گروه محصولات شیمیایی فعال می باشد. محصول تولیدی این شرکت دوده صنعتی است. دوده صنعتی یا کربن بلک ماده شیمیایی ارزشمندی که دارای حداقل %٩٩ عنصر کربن می باشد این محصول در دو گرید اصلی هارد و سافت در شرکت کربن ایران تولید می گردد. دوده صنعتی بنا به ترکیب شیمیایی خواص رنگ دهی اندازه ذرات و خواص کلوئیدی آن در صنایع مختلف مخصوصاً صنعت لاستیک بطور گسترده و وسیع کاربرد دارد. حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد وزن لاستیک را کربن تشکیل میدهد.
در مدت 3 ماهه نخست 1405 حدود 977 میلیارد تومان درآمد از فروش محصولات خود به دست آورد. این شرکت در 3 ماهه سال قبل 615 میلیارد تومان فروش داشت. افزایش نرخ فروش دوده صنعتی علت اصلی رشد 59 درصدی درامد در سال جاری نسبت به مدت مشابه قبل بوده است.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.