به گزارش کدالنگر بورس ۲۴ ، شرکت تولیدی گاز لوله از انعقاد یک قرارداد مهم با شرکت نفت ایرانول خبر داد.
به گزارش کدالنگر بورس24 ، شرکت تولیدی گاز لوله از انعقاد یک قرارداد مهم با شرکت نفت ایرانول خبر داد. این قرارداد که در تاریخ ۱۴۰۵.۰۶.۱۴ منعقد و ثبت و ابلاغ شده است، موضوع خرید ۱,۵۰۰,۰۰۰ عدد سطل لولهای به همراه درب شرینگ شده با آرم ایرانول را در بر میگیرد. این قرارداد به مدت نه ماه معتبر خواهد بود و اجرای مؤثر آن از تاریخ ۱۴۰۵.۰۷.۲۹ آغاز خواهد شد.
ارزش کل این قرارداد بالغ بر ۴,۴۸۵,۰۰۰ میلیون ریال (معادل ۴۴۸.۵ میلیارد تومان) است. بر اساس این قرارداد، بهای تمام شده هر عدد سطل لولهای برابر با ۲,۹۹۰,۰۰۰ ریال محاسبه شده است.
برنامه تولید و تحویل این سطلها بهصورت ماهانه ۱۶۷,۰۰۰ عدد، روزانه ۵,۵۵۵ عدد و در مجموع برای دوره نه ماهه قرارداد، ۱,۵۰۰,۰۰۰ عدد تعیین شده است.
نحوه تسویه این قرارداد نیز به این صورت است که خریدار (شرکت نفت ایرانول) پس از دریافت کامل کالاها و ارائه صورتحساب توسط فروشنده (شرکت تولیدی گاز لوله)، نسبت به پرداخت صورتحساب ظرف مدت ۴۵ روز کاری پس از تأیید دستگاه نظارت اقدام خواهد نمود.
این قرارداد از جنبه تأمین مواد اولیه برای بستهبندی محصولات شرکت نفت ایرانول حائز اهمیت است و با توجه به حجم و ارزش قرارداد، میتواند تأثیر قابل توجهی بر روند تولید و فروش هر دو شرکت داشته باشد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.