Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

چاینا نیوزویک مدعی شد: تیم سعید جلیلی به ترامپ بهانه‌هایی برای بهره‌برداری سیاسی داد تا دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد را متوقف کند.

ادعای چاینا نیوزویک درباره پشت پرده توقف دور دوم مذاکرات اسلام آباد/ تیم سعید جلیلی به ترامپ بهانه‌هایی برای بهره‌برداری سیاسی داد

بورس24 : مجله رسمی حزب کمونیست نوشت: سعید جلیلی به عنوان رهبر تندروهای افراطی ایران برای مدتی طولانی مخالف مذاکره با آمریکا بوده است. انتقادهای تیم جلیلی از تیم مذاکره‌کننده، بهانه‌ای برای بهره‌برداری سیاسی به ترامپ داد. ترامپ بارها نبود پیشرفت در مذاکرات را به اختلافات داخلی شدید در ایران نسبت داد و مسیر دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد را متوقف کرد.

تندروهای ایران مدت‌هاست که با مذاکره با ایالات متحده مخالف بوده‌اند. جلیلی به عنوان عضو شورای عالی امنیت ملی ایران، همچنین با مذاکراتی که منجر به توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ شد، مخالفت شدیدی داشت. از متحدان او می‌توان به دو نماینده مجلس، علی خضریان و محمود نبویان، اشاره کرد.

موضع چین در قبال وضعیت ایران کاملا روشن است، حالا که درهای گفت و گو باز شده است نباید دوباره بسته شود.

منبع خبر: عصر ایران

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24