طبق مصوبه مجلس بانک مرکزی مکلف شد نسبت به تأمین و پرداخت تسهیلات به مبلغ ۱۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از محل پساندازهای قرضالحسنه برای ازدواج جوانان و اشتغال مددجویان سازمان زندانها اقدام کند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به لایحه بودجه سال 1394 کل کشور در صحن علنی پارلمان بندهای تبصره 16 این لایحه را بررسی کردند.
وکلای ملت در بند "الف" تبصره 16 مقرر کردند در اجرای بند (ز) ماده (112) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، سازمانهای مناطق آزاد تجاری و صنعتی مکلفند منابع موضوع این بند را به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز کنند.
بهارستاننشینان همچنین در بند "ب" این تبصره، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را مکلف کردند از طریق بانکهای دولتی نسبت به تأمین و پرداخت تسهیلات به مبلغ 14 هزار و 400 میلیارد ریال از محل پساندازهای قرضالحسنه با درنظرگرفتن دوره تنفس دوساله و در اقساط ده ساله برای ازدواج جوانان و جهت اشتغال مددجویان سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور به بنیاد تعاون و حرفهآموزی و صنایع زندانیان کشور اقدام کند.
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.