Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

نخست وزیر ترکیه در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که نیروهای ویژه این کشور بامداد امروز (یکشنبه) بقایای پیکر "سلیمان شاه"، جد بنیانگذار سلسله عثمانی را از سوریه خارج و به ترکیه منتقل کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، احمدد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه با اعلام این خبر گفت: در جریان انتقال بقایای پیکر سلیمان شاه به داخل ترکیه یکی از نیروهای نظامی ترکیه‌ در خاک سوریه کشته شد که ناشی از یک حادثه بود.

وی ادامه داد: انتقال بقایای پیکر سلیمان شاه به ترکیه برای صیانت از حرمت و جایگاه او و دیگر سلاطین خاندان عثمانی است و پرچم ترکیه و نیروهای ما همچنان در خاک سوریه و در محل آرامگاه وی باقی خواهند ماند.

نخست وزیر ترکیه گفت: این اقدام به خاطر وضعیت موجود در سوریه است و پس از آرام شدن اوضاع، ما بار دیگر بقایای پیکر سلطان شاه را به آرامگاه خود در ترکیه باز خواهیم گرداند.

به نوشته روزنامه حریت، مقبره سلیمان شاه در 30 کیلومتری مرز ترکیه و در داخل سوریه واقع شده و تحت توافق با فرانسه در سال 1921 که در آن زمان قدرت استعماری در سوریه بود، محوطه این آرامگاه به عنوان خاک ترکیه در نظر گرفته شد و آنکارا نیز حفاظت از آن را برای خود محفوظ دانسته است.

سلیمان شاه، رهبر نظامی قرن 12 امپراطوری سلجوقیان بود که جزو اولین گروه‌های ترک بودند که وارد منطقه شده و در آناتولی ساکن شدند.

وی پدربزرگ عثمان اول، بنیانگذار امپراطوری عثمانی در قرن سیزدهم است. آنها شش قرن حکومت کردند و پس از تغییرات نظامی جنگ جهانی اول، امپراطوری عثمانی فروپاشید و در سال 1923 جمهوری ترکیه شکل گرفت.

مقبره سلیمان شاه حدود 40 نگهبان داشت. سی‌ان‌ان ترک گزارش داد که در جریان عملیات تخلیه در اواخر 21 فوریه یک سرباز به صورت اتفاقی کشته شده است. همچنین گزارش شده است که در حین عملیات حضور نظامی سنگین در مرز سوریه و ترکیه وجود داشته و جنگنده‌های ترکیه بر فراز منطقه در حال پرواز بودند.

طبق گزارش حریت، احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه در جریان نشستی با فرمانده نیروی زمینی و سایر مقام‌های ارتش جزئیات عملیات نظامی را تایید کرده است.

عملیات مذکور چند روز پس از آن انجام شد که گزارش‌هایی مبنی بر محاصره قبر سلیمان شاه به دست تروریست‌های داعش منتشر شد.

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در این باره اظهار نظری نکرد. پس از آن رسانه‌ ها گزارش دادند که ترکیه با داعش وارد مذاکره شده تا سربازان ترکیه در ازای شبه نظامیان بازداشتی داعش آزاد شوند.

مقبره سلیمان شاه ترکیه در خاک سوریه

عملیات نظامی ترکیه در سوریه و خارج کردن بقایای پیکر

عملیات نظامی ترکیه در سوریه و خارج کردن بقایای پیکر

عملیات نظامی ترکیه در سوریه و خارج کردن بقایای پیکر

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24