Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

طی روزهای گذشته، اخبار گسترده‌ای در شبکه‌های مجازی مبنی بر سوءقصد به «الهام چرخنده» در مشهد منتشر شد که با پیگیری‌هایی از سوی جامعه رسانه‌ای مشهد همراه بود.
به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ در این خبر آمده بود که چرخنده پس از خروج از حرم مطهر رضوی مورد سوءقصد توسط افراد ناشناس قرار گرفته است و در بیمارستان بستری است. پس از پیگیری‌های متعدد مشخص شد که اصلا بستری وی در بیمارستان صحیح بوده، اما آن‌چه به عنوان دلیل این بستری منتشر شده صحت نداشته است.
«الهام چرخنده» در گفتگو با «مشهد پیام» گفته است: «زمانی که انتشار خبر سوءقصد را شنیدم خیلی تعجب کردم و جای سؤال بود که چطور به این سرعت چنین خبری در فضای رسانه‌ای منتشرشده چون کیفیت ماجرا به آن شکلی که مطرح‌شده نیست. اینجا مشهد امام رضا (ع) است، این حریم، حریم امن مؤمنان است و این‌که چنین اتفاقی بیفتد نمی‌تواند موضوعیت داشته باشد.»
وی افزود: «اصل موضوع این است که، من هم همچون دیگر زائران امام رئوف پس از زیارت در حال بازگشت به محل اقامتم بودم که هنگام عبور از جوی آب، پایم لغزید و به‌شدت زمین خوردم. تردد وسایل نقلیه از نزدیکی من و احساس درد شدیدی که در من به وجود آمد این ذهنیت را به‌اشتباه برای اطرافیان ایجاد کرد اتفاقی جز زمین خوردن برای من حادث‌شده که متأسفانه کیفیت رخ دادن این اتفاق به این شکل منتشر شد.»

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24