Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

رئیس دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت با اشاره به افزایش شتاب طلاق در کشور، گفت: امسال برنامه سلامت کودکان در قالب برنامه تحول نظام بهداشت اجرا می شود.

به گزارش ایرنا، محمد اسماعیل مطلق روز سه شنبه در نشست خبری سلامت جوانان افزود: برنامه سلامت کودکان به سلامت آنان در ابعاد جسمی، روحی، روانی، گفتار، کردار و رفتار آنان از بدو تولد تا هشت سالگی می پردازد و از اول خرداد ماه در همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرا می شود.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه در حاشیه شهرها با حضور کارشناسان سلامت تغذیه و سلامت روان اجرا می شود.

وی یادآور شد: امسال تمام جمعیت حاشیه شهرهای 20 تا 50 هزار نفر تحت پوشش بسته های خدمت بهداشتی از جمله کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان قرار می گیرند.

رئیس دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: کاهش مرگ گروه سنی 30 تا 70 سال نیز امسال جزو استراتژی های بهداشتی این وزارتخانه قرار گرفته و بسته های خدمتی آن تدوین شده است.

مطلق با اشاره به اجرای برنامه هایی در خصوصی بارداری سالم ، افزود: نرخ جانشینی فرزند از 1.8 باید به 2.1 حدجانشینی برسد.

وی در ادامه به افزایش شتاب طلاق در کشور اشاره کرد و گفت: بیشتر طلاق در سال اول و 80 درصد طلاق ها در سنین کمتر از 30 سال اتفاق می افتد که نقش والدین ، خیران و همچنین مسایلی مانند اشتغال و مسکن در این رابطه حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: 66 درصد زوجین بلافاصله بعد از ازدواج تمایل به فرزند آوری داشته و نیاز به فرزند آنان نیز 2.3 فرزند است اما چگونه است که با وجود این مسایل ، طلاق در کشور رشد فزاینده ای دارد.

 
منبع: ایرنا 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24