بازار فرابورس ایران امروز در آخرین روز معاملاتی اردیبهشتماه با خرید و فروش 492 میلیون ورقه بهادار به ارزش 2 هزار و 560 میلیارد ریال شاهد ثبت بالاترین حجم و ارزش معامالات در اردیبهشتماه بود.
به گزارش روابط عمومی فرابورس ایران، در پایان معاملات سیامین روز اردیبهشتماه 1394 فرابورس، 492 میلیون ورقه بهادار در 17 هزار و 515 نوبت دست به دست شد که ارزش آن به 2 هزار و 560 میلیارد ریال رسید.
در حالی که امروز، حق تقدم بانک گردشگری با معامله 60 میلیون سهم به ارزش 36 میلیارد ریال بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد، شاخص فرابورس با کمی کاهش روی 727 واحد متوقف شد.
بیشترین افزایش قیمت مربوط به سهام پخش البرز و پس از آن نفت پاسارگاد و گسترش تجارت و سرمایه ایرانیان بود و بیشترین کاهش هم نصیب گروه فنآوا، بیمه نوین و روان فنآور شده است.
طبق این گزارش، امروز بلوک 51.71 درصدی سهام شرکت پتروشیمی امیرکبیر در بازار پایه فرابورس ایران به فروش رفت.
علاوه بر این، بازار اوراق با درآمد ثابت شاهد معامله 160 هزار و 140 ورقه مشارکت نارنجستان و بیشترین حجم معاملات صندوقهای قابل معامله در اختیار صندوق سرمایهگذاری نسیم با معامله 181 هزار و 729 سهم بود.
همچنین، امروز شاهد بازگشایی نماد معاملاتی شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود، پخش البرز و آهن و فولاد ارفع پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام و تقسیم سود نقدی هر سهم بودیم و نماد معاملاتی شرکت قاسم ایران جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام متوقف شد.
فراهم شدن امکان دریافت برخط گزارشهای معاملات و نقل و انتقالات سهام، در داشبورد «دارا»
سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار از پیادهسازی و آغاز بهرهبرداری از قاب...
«ولاعتماد»؛ لیزینگ تازهنفس با ظرفیت رشد
شرکت واسپاری عصر اعتماد با نام تجاری «لیزینگ اعتماد» از جمله شرکتهای...
در مجمع وپترو اعلام شد؛ گزارش محمدحسین صابر، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی از ورود پتروشیمی شیمیبافت به بورس
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی (PIIC Group) از برنامه این ش...
دو پروژه مهم صنعتی و زیستمحیطی گروه فولاد خوزستان به بهرهبرداری میرسد
پروژه فولادسازی شادگان و ابرپروژه زیستمحیطی ویند فنس فولاد خوزستان، ف...
وزیر صمت: فولاد خوزستان یک ثروت ملی است/ باید از این سرمایه ارزشمند صیانت و حمایت کنیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر جایگاه راهبردی فولاد خوزستان در اق...
فولاد خوزستان در روزهای سخت بازسازی تنها نماند
امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، در جریان بازدید وزیر صنعت،...
«منجیل»؛ نخستین نیروگاه تجدیدپذیر فرابورس
آیین عرضه اولیه سهام شرکت «تولید نیروی برق سبز منجیل» بهعنوان نخستین...
جزئیاتی از عرضه اولیه و کشف قیمت «منجیل» در فرابورس
آیین عرضه اولیه سهام شرکت «تولید نیروی برق سبز منجیل» بهعنوان نخستین...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.