Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

 مدیرعامل شرکت ملی گاز از افزایش 15 درصدی تعرفه گاز تجاری، دولتی و خانگی نسبت به قیمت‌های سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حمیدرضا عراقی در نشست خبری که صبح امروز در شرکت ملی گاز ایران برگزار شد، با اشاره به افزایش قیمت حامل‌های انرژی در سال جاری گفت: دولت بر اساس آنچه می‌دانست 70 درصد از سبد انرژی کشور را گاز تشکیل می دهد تصمیم گرفت تا قیمت گاز طبیعی در کشور زیاد افزایش پیدا نکند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به ابلاغیه هیأت دولت مبنی بر افزایش 15 درصدی قیمت گاز خانگی، تجاری و دولتی گفت: قیمت گاز صنایع، پتروشیمی‌ها، کشاورزی و دامپروری همانند سال 93 است و هیچ گونه تغییری پیدا نکرد.

عراقی با اشاره به افزایش 15 درصدی گاز در بخش خانگی گفت: این مصوبه از 6 خرداد ماه سال 94 یعنی فردا قابل اجراست که بر این اساس قرائت کنتورهایی که از فردا صورت می‌گیرد بر اساس نرخ جدید خواهد بود.

وی با اشاره به جدول قیمت گاز در بخش خانگی گفت: طبق سال‌های گذشته قیمت گاز در بخش خانگی بر اساس دو جدول زمستانی و تابستانی صادر می‌شد که از تاریخ 16 فروردین ماه تا 15 آبان ماه یک قیمت و از 16 آبان تا 15 فروردین ماه یک قیمت دیگر برای گاز بها تعیین شده که با این افزایش قیمت هر یک از پلکان‌ها در دو فصل زمستان و تابستان تغییر می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افزایش نرخ گاز در بخش تابستان گفت: حداکثر افزایش برای این مدت 150 تومان تعیین شده است به طوری که قیمت گاز پیش از این در تابستان 144 تومان بود که با افزایش 15 درصدی این نرخ به بیش از 150 تومان می‌سد اما با مصوبه هیأت دولت تنها 150 تومان از مشترکین در هر مترمکعب اخذ می‌شود.

وی با اشاره به افزایش قیمت گاز در زمستان نیز گفت: پیش از این قیمت گاز در زمستان 84 تومان که با این افزایش 15 درصدی به طور متوسط 96 تومان قیمت هر مترمکعب گاز شده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به عوارض و بیمه مشترکین گفت: بر اساس مصوبه مجلس عوارض نسبت به سال گذشته که 13 تومان بود کاهش پیدا کرده و 10 درصد قیمت گاز مصرفی مشترکین شده است.

عراقی با اشاره به اینکه در طول سال 180 میلیارد مترمکعب گاز در کشور مصرف می‌شود، تصریح کرد: از این میزان 50 میلیارد مترمکعب در بخش خانگی مصرف می‌شود که با بهبود مصرف می‌توان هم از پرداخت گاز بهای بیشتر جلوگیری کرد و هم در این حامل انرژی صرفه‌جویی کرد.

وی در پایان دوباره تأکید کرد: بر اساس مصوبه هیأت دولت قیمت هر یک از پلکان‌های مصرفی در قبوض بخش خانگی 15 درصد افزایش پیدا کرده است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24