Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر خارجه ایران که در ژنو بسر می‌برد درباره حصول توافق هسته‌ای ابراز امیدواری کرد.
به گزارش فارس، وزیر خارجه ایران که در ادامه رایزنیهای هسته‌ ای به ژنو رفته، در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تهران و ۵+۱ پیش از ۳۰ ژوئن به توافق نهایی می‌ رسند، گفت: «تلاش خواهیم کرد».

وزیر خارجه ایران که در ژنو بسر می‌برد درباره حصول توافق هسته ‌ای ابراز امیدواری کرد. در ادامه رایزنی ها بین ایران و گروه ۵+۱ برای حصول به توافق نهایی هسته ‌ای،‌امروز محمد جوادظریف و جان کری وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو دیدار خود را آغاز کردند.

این دیدار در حالی انجام می ‌شود که طبق جدول زمانی توافق شده در مذاکرات هسته ‌ای لوزان سوئیس، دو طرف تا پیش از پایان ماه ژوئن برای رسیدن به توافق نهایی وقت دارند. البته طرف ایرانی اعلام کرده که امکان ادامه مذاکرات پس از این تاریخ هم وجود دارد.

خبرگزاری‌های آسوشیتدپرس و رویترز در گزارش امروز شنبه خود نقل قولی از وزیر خارجه ایران درباره مذاکرات منتشر کردند.

به گزارش این خبرگزاری های غربی، محمد جواد ظریف در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تا پیش از ۳۰ ژوئن دوطرف به توافق می‌ رسند،‌ پاسخ داد :‌«ما تلاش خواهیم کرد».

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24