Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار معاف شدن معادن از پرداخت مالیات بر درآمد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا نعمت زاده امروز در همایش معدن و صنایع معدنی ایران با اعلام این که مجموع اکتشافات از 7 درصد کل سرزمین ما کمتر است، اظهار داشت: سازمان زمین شناسی به خاطر برخی محدودیت‌ها نتوانسته است به وظایف خود عمل کند به همین خاطر از سرمایه گذاران خصوصی درخواست کردیم تا برای ورود به حوزه اکتشافات مواد معدنی ورود پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه از طریق واگذاری پهنه‌ها جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه معدن آغاز شده است، گفت: در کنار این امر ایمیدرو نیز مکلف شده است 200 هزار کیلومتر مربع مسئولیت اکتشافات را برعهده بگیرد البته تاکنون 100 هزار کیلومتر مربع را در دست اقدام دارد.
وزیر صنعت با بیان اینکه ذخایر شناخته شده معادن فعال تاکنون 40 میلیارد تن است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود حداقل این رقم تا 50 درصد با تکمیل مطالعات افزایش پیدا کند.
وی در ادامه تصریح کرد: هم اکنون عمده اکتشافات تحت الارضی بوده است درحالی که پیش بینی می‌شود ذخایر بسیار زیادی در زیر زمین وجود دارد.
نعمت زاده با اشاره به اینکه علی رغم رکود نسبی در فعالیت های معدنی در سال گذشته شاهد رشد 10 درصدی ارزش افزوده این بخش نسبت به سال گذشته بوده‌ایم اظهار داشت: هم اکنون که فعالیت‌های معدنی در سراسر دنیا در حالت رکود قرار دارد باید از این فرصت استفاده کرده و تلاش خود را برای حضور جدی در بازارهای بین المللی انجام دهیم.
وی با اعلام اینکه امسال 450 میلیون تن مواد معدنی استخراج خواهد شد این رقم با راینکه عدد کوچکی است اما می‌تواند به عنوان یک قدم موثر برای رشد و توسعه فعالیت‌های معدنی به شمار آید.
وزیر صنعت اضافه کرد: امسال براساس هدف گذاری‌ها 65 میلیون تن سنگ آهن، 200 میلیون تن سنگ آهک، 50 میلیون تن سنگ مس و 20 میلیون تن سنگ‌های ساختمانی تولید خواهد شد. در کنار این موضوع در فولاد خام نیز هدفگذاری 18 میلیون تنی را تعیین کرده‌ایم.
نعمت زاده با اعلام اینکه با تولید 70 میلیون تن سیمان هم اکنون در رتبه چهارم دنیا قرار داریم تصریح کرد: 420 میلیون متر مکعب کاشی و سرامیک ما را در جایگاه چهارم قرار داده است. که باید برای توسعه این بخش‌ها فعالیت بیشتری را انجام داده و خود را به رتبه سوم برسانیم.
وی در ادامه صحبت‌های خود به اولویت‌های این وزارتخانه برای توسعه فعالیت‌های معدنی پرداخت و افزود: اگر سرمایه گذاری بتواند مواد معدنی مناسبی را در اکتشافات خود بدست آورد، قطعاً پروانه معادن آن مواد در اختیار او قرار خواهد گرفت. در کنار این موضوع ساخت تجهیزات معدنی نیز در اولویت کاری وزارتخانه قرار دارد که هم اکنون برای اجرایی شدن آنها درحال مذاکره و برنامه ریزی با بخش‌های مربوطه هستیم.
وزیر صنعت با گلایه از اینکه متأسفانه در گذشته تمام تمرکز خود را به بازارهای داخلی داده بودیم، گفت: باید ضمن تأمین نیاز داخل به جذب بازارهای بین المللی نیز تمرکز داشته باشیم.
نعمت زاده در ادامه با اعلام اینکه ستادی در وزارتخانه برای بازسازی و اصلاح معادن ذغال سنگ تشکیل شده است افزود: قرار است در قالب این ستاد اصلاحات و بازسازی‌های لازم در معادن ذغال سنگ انجام شود.
وی بهره گیری از منابع صندوق توسعه ملی برای فعالیت‌های معدنی را یکی از نکات موثر برای پیشرفت بخش معدن دانست و گفت: فعالان معدنی می‌توانند از منابع ارزی و ریالی صندوق برای فعالیت‌های خود استفاده کنند البته تسهیلات بانکی نیز با آنکه مفید است اما نمی‌تواند جوابگوی نیاز فعالیت‌های معدنی باشد. به همین منظور باید به منابع صندوق توسعه ملی و جذب سرمایه گذاری خارجی توجه بیشتری صورت گیرد.
وزیر صنعت با اشاره به اینکه در بخش مقررات نیز دولت اقدام به بازنگری قوانین معدنی و اصلاح آنها کرده است، افزود: دولت بیشتر در صدد است حضور بخش خصوصی را در حوزه معدن را رفع موانع افزایش دهد.
وی در خاتمه با اعلام این خبر که برای رفع موانع پیش روی بخش معدن لایحه اصلاحی در دست تدوین است، گفت: در این لایحه پیشنهاد کرده‌ایم که معادن از پرداخت مالیات بر درآمد معاف شوند. حال منتظریم ببینیم مجلس و دولت چه تصمیمی را در این رابطه اتخاذ می‌کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24