Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 سابقه نشان داده است در برخی سال ها تا 45 درصد منابع تجهیز شده در بازار سرمایه وارد نظام بانکی شده و عملا بورس، بخشی از تجهیز منابع بانک ها را به عهده داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)؛ حسین راغفر، تحلیلگر اقتصادی با بیان این مطلب گفت: بخشی از دارایی بانکها تحت عنوان وام تقسیم می شود که این مهم با توجه به بدهی بانک ها و دیون معوق که وجود دارد با کاهش روبروست.

وی افزود: از سوی دیگر این نهادها بخشی از دارایی های خود را به ملک تبدیل کرده و وارد بحث خرید و فروش ملک شده اند و بخشی را هم به ارز تبدیل کرده اند.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: مجموع مشکلات موجود؛ نرخ بهره بانکی و تسهیلات اعطایی که باید مورد اصلاح قرار گیرد و همچنین عملکرد بانک ها موجب شده تا مشکل اصلی تنها نبود منابعی برای پرداخت نباشد بلکه معضل اصلی آن است که با وجود این موانع؛ اعتباراتی هم باشد که به بخش مولد اقتصاد نمی رسد.

راغفر تصریح کرد: بخشی از دارایی ها و اصلی ترین منبع تامین کننده منابع تولید ؛ تسهیلات بانکی است که در شرایط کنونی متاسفانه از سوی بانک ها تعلق نگرفته و این اتفاق خود به رکود بخش مولد اقتصاد افزوده است. در حالی که بانک ها باید این منابع را وارد فضای تولید کشور کنند.

وی در خصوص وضعیت کنونی بازار سرمایه خاطرنشان کرد: عملکرد بورس وابسته به وضعیت کل اقتصاد کشور و بنگاه های اقتصادی حاضر در آن است و با بهبود شرایط کلی اقتصاد، می توانیم شاهد تغییرات در صنایع و بورس باشیم.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24