Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

بی ام و قصد دارد برای رقابت با تسلا مدل ایکس، یک شاسی بلند برقی در آمریکا بسازد.

به گزارش ایسنا، مجله آلمانی ویرتشافتس ووچه به نقل از منابع آگاه گزارش داد برنامه ساخت شاسی بلند در کارخانه بی ام و در اسپارتانبورگ در انتظار موافقت هیات مدیره است.

کارخانه اسپارتانبورگ قطب جهانی شاسی بلند بی ام و است که مدلهای X3، X4، X5 و X6 را می‌سازد.

با اینهمه سخنگوی بی ام و به اتوموتیو نیوز اروپا گفت: این گزارش گمانه زنی بوده است.

بر اساس گزارش ویرتشافتس ووچه، هارالد کروگر، مدیرعامل ب ام و مشتاق است یک مدل شاسی بلند برقی برای رقابت با تسلا مدل ایکس اضافه کند.

این شاسی بلند برقی سومین مدلی خواهد بود که تحت برند آی ب ام و فروخته خواهد شد و به هاچ بک برقی i3 و خودروی اسپورت پلاگین هیبریدی i8 می‌پیوندد.

مدلهای i3 و i8 در لایپزیگ آلمان ساخته می‌شوند.

عرضه مدلهای برقی در شرایطی صورت می‌گیرد که ارزان شدن قیمت بنزین باعث شده مصرف کنندگان به جای مدل‌های دوستدار محیط زیست گران‌تر مجهز به موتورهای هیبریدی یا برقی، متقاضای مدل‌های بزرگتر دارای موتورهای بنزینی معمولی شوند.

طبق اعلام انجمن حمل و نقل برقی، در آمریکا فروش خودروهای هیبریدی و برقی در سال گذشته به 570 هزار و 475 دستگاه بالغ شد که در مقایسه با سال 2013 کاهش 3.7 درصدی داشت.

خودروسازانی مانند بی ام و، دایملر و جنرال موتورز برای عمل به مقررات سخت گیرانه آلایندگی، خودروهای برقی تولید می‌کنند.

بی ام و در سال گذشته 16 هزار و 52 دستگاه مدل i3 و هزار و 741 دستگاه خودروی اسپورت هیبریدی i8 فروخت که مجموعا برابر با 0.8 درصد از فروش جهانی این خودروساز بودند. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24