Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

رئیس انجمن آردسازان ایران با بیان اینکه قیمت نان برای دولت با احتساب یارانه پرداختی ۳۴۰۰ تومان تا ۳۵۰۰ تومان تمام می شود ، گفت: آزاد سازی قیمت آرد تا پایان سال منتفی است.

محمدرضا مرتضوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه دولت فعلاً تصمیمی برای آزادسازی قیمت آرد تا پایان سال ندارد، اظهار داشت: براساس تصمیم دولت قرار است حدود 80 درصد نانوایی‌های کشور از آرد یارانه ‌ای و 20 درصد از آرد آزاد استفاده کنند.
وی با بیان اینکه به اعتقاد بنده اختصاص یارانه به نان نتایج مناسبی نخواهد داشت، افزود: در حال حاضر دولت بابت هرکیلو آرد 650 تومان سوبسید مستقیم در قیمت خرید تضمینی گندم پرداخت می کند. در کنار این دولت 500 تومان یارانه نقدی به نان پرداخت می کند که در نهایت نان با قیمت هر کیلو 2 هزار و 500 تومان به دست مصرف کنندگان می رسد.
رئیس انجمن آرد ایران اضافه کرد: قیمت نان برای دولت با احتساب یارانه پرداختی 3 هزار و 400  تومان تا 3 هزار و 500 تومان تمام می شود که در صورت عدم پرداخت یارانه قیمت واقعی نان برای مصرف‌کنندگان زیر 3 هزار تومان خواهد شد.
مرتضوی تصریح کرد: هر ساله یارانه به نان اختصاص پیدا می‌کند اما در نهایت نه مصرف کنندگان و نه نانوایان از وضعیت نان راضی نیستند که به نظر می رسد در صورت عدم اختصاص یارانه می توان از دور ریز نان جلوگیری کرد و رضایت مصرف‌کنندگان و نانوایی ها را بدست آورد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24