سرمربی استقلال گفت: فهرستی که به باشگاه داده ام محرمانه است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرویز مظلومی سرمربی استقلال پس از جلسه با مسئولان نقل و انتقالات استقلال گفت: «فهرست من کاملا محرمانه است و هنوز فهرستی به رسانه ها نداده ام. اسامی مطرح شده در رسانه ها گمانه زنی است. من فهرست مورد نظر را به باشگاه داده ام. باید ببینیم کدام یک از بازیکنانی که می خواهیم آزاد هستند.»
او درباره حضور احتمالی رحمتی و ماندن عنایتی که منجر به مشکل کاپیتانی تیم خواهد شد گفت: «این مشکل را حل می کنیم. البته هنوز وضعیت مشخص نیست. من اجازه حاشیه سازی در استقلال را نمی دهم. قصد داریم دو سه بازیکن از لیگ دسته اول به خدمت بگیریم و دو سه بازیکن خارجی هم جذب می کنیم.»
مظلومی ادامه داد: «خسرو حیدری، امید ابراهیمی و یعقوب کریمی وضعیت شان مشخص نیست. باید با رضا عنایتی هم صحبت کنم. درمورد کادر فنی هم فعلا فقط صالح را اضافه کرده ایم.»
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.