" آلو خشك" را باید یكی از بهترین انواع میوه های خشك دانست كه نه تنها میان وعده ای سالم است بلكه میتوان از آن در تهیه بسیاری از غذاها استفاده کرد.
به گزارش فردا نیوز؛ تركیبات موجود در آلو خشك تقریبا مشابه آلو است با این تفاوت كه مقدار قند بیشتری دارد.
مزیت حالت خشك این است كه در تمام فصول سال قابل مصرف است. آلو خشك سرشار از ریز مغذی هایی است كه از جمله عبارتند از: فیبرها و ویتامین های B2، B3 ، B6، C و Kسوربیتول موجود در آن به تنظیم متابولیسم قند خون كمك می كند و كیسه صفرا و عملكرد روده ها را تحریك می كند.
باید خاطر نشان كرد كه آلو خشك یكی از معدود گیاهان حاوی این تركیب است.پتاسیم ( خواص ادرار آوری دارد)آنتی اكسیدان ها: فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیكآهن و مسمنیزیوم و منگنزجالب است بدانید كه آلو خشك یكی از پنج میوه سرشار از آنتی اكسیدان است.
خواص آلو خشك بر سلامتی توصیه می شود آلو و آلو خشك حتما در برنامه غذایی گنجانده شود زیرا خواص آن بر سلامتی كاملا تایید شده است. با این حال افرادی كه از سندروم روده تحریك پذیر و سندروم آلرژی دهان رنج می برند بهتر است پیش از مصرف با پزشك مشورت نمایند.
از جمله این تاثیرات مثبت می توان به موارد زیر اشاره كرد:آنتی اكسیدان قوی: آلو خشك به مقابله با پیری سلول ها در نتیجه تاثیر رادیكال های آزاد و استرس اكسایشی كمك می كند.ملین: از تاثیر بی نظیر آلو خشك بر عملكرد سیستم گوارش و روده ها نباید غافل شد.
این میوه همچنین مانع از ایجاد یبوست می شود.
كاهش كلسترول بدن خون (LDL) و پیشگیری از افزایش آننقش مؤثر در مقابله با بیماری های قلبی عروقیمحافظت از تراكم توده استخوان و پیشگیری از پوكی استخوانهمچنین باید اشاره كرد كه آلو در برابر خطر بعضی از سرطان ها مفید است زیرا بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی مانع از تكثیر سلول های سرطانی می شود.
آلو خشك می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز كاهش دهد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.