Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

 هشتمین دور رایزنی‌های هسته‌ای در راستای نگارش پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک از روز چهارشنبه 27 خرداد ماه در سطح معاونان در شهر وین در جریان است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، هشتمین دور گفت و گوهای هسته ای میان ایران و گروه 1+5 از روز 27 خرداد در وین برای نگارش متن توافق در سطح کارشناسی و معاونین در جریان است و با نزدیک شدن به پایان ضرب الاجل تعیین شده در بیانیه لوزان وزرای خارجه ایران و گروه 1+5 به گروه های کارشناسی و معاونین خود ملحق می‌شوند تا روند نگارش را تسریع کنند.
هفت روز از مذاکرات هسته‌ای در حالی گذشت که شاهد 8 دور مذاکرات وزرای خارجه ایران و آمریکا و نیز مذاکرات دو جانبه ایران با طرف‌های روسی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و نیز مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بودیم.

هشتمین روز مذاکرات با خود دهمین دور مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا، صالحی و مونیز و نیز مذاکرات ظریف و آمانو را به همراه داشت. آخرین دقایق این روز از مذاکرات با سخنان عراقچی همراه بود که در خصوص همزمانی برداشته شدن تحریم‌ها و اقدامات ایران صحبت‌هایی انجام داد و اینکه این توافقنامه با تصویب شورای امنیت رنگ جدی‌تری به خود خواهد گرفت.

سفر آمانو به تهران از دیگر رویدادهای مهم این روزها بود. ظریف در پایان روز هفتم نیز در پیامی تصویری خطاب به 1+5 به آنها توصیه کرد دست از دشمنی بردارند و رویکردی معقول در پیش گیرند.

نهمین روز مذاکرات با دو دور مذاکرات ایران و آمریکا و نیز کنفرانس خبری کری به پایان رسید.

روز دهم مذاکرات شاهد دیدارهای ظریف با همتایان آمریکایی و روس همراه بود و نیز مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا. همچنین اولین نشست عمومی ایران و 1+5 نیز در ساعات پایانی روز دوشنبه برگزار شد.

در روز یازدهم که گویا سخت‌ترین روزهای مذاکرات بود طرفین سخن از تصمیم سیاسی راندند و یکدیگر را به گرفتن یک تصمیم سخت ترغیب می‌کردند. وزرای خارجه چین، فرانسه و روسیه وین را ترک کردند تا به پایتختهایشان برگردند اما طی روزهای آینده باز خواهند گشت زیرا مذاکرات تا روز جمعه تمدید شده است.

گزارش لحظه به لحظه از جزئیات دیدارهای دو و چندجانبه و اظهار نظر دیپلمات‌ها و مقامات مسئول ایران و جهان در خصوص نتیجه دور آخر مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را در این خبر می‌توانید، بخوانید؛
05:41 یک روزنامه آمریکایی با اشاره به تلاش سناتورهای جمهوری‌خواه برای سنگ اندازی در مقابل دولت باراک اوباما در مسیر توافق هسته ای با ایران تصریح کرد که سناتورهای دموکرات اوباما را تنها نمی‌گذارند.

02:38 یک نشریه آمریکایی در گزارشی با اشاره به تلاش کنگره و جمهوری خواهان برای عدم دستیابی دولت اوباما به توافق تاکید کرد که کنگره دارای چنین توانایی نیست.

01:08 نشست های معاونان وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ساعت ٢٢ به وقت محلی در وین در جریان است.

00:07 یک پایگاه صهیونیستی تمدید ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای تا روز جمعه را با راه‌پیمایی روز قدس مرتبط دانسته است.

23:36 منابع ایرانی و غربی به «گرت پورتر»، روزنامه‌نگار، محقق و نویسنده آمریکایی گفته‌اند توافق هسته‌ای روز پنجشنبه اعلام می‌شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24