Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

نیروهای امنیتی عراق، در حمله از محور شمالی به استان الانبار، یک پل استراتژیک را آزاد و امیر داعش و ۴ معاونش را در این استان کشتند.

به گزارش فارس؛  نیروهای امنیتی عراق، چهارشنبه (دیروز) موفق شدند امیر داعش در استان «الانبار» را از پای درآورند.نیروهای امنیتی عراق موفق شدند، «ابوطلحه اللبنانی» را طی یک عملیات در محور شمالی استان الانبار به همراه 4 دستیارش به قتل برسانند.

گروه رسانه جنگ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ابوطلحة اللبنانی و 4 معاونش در نبردهای «الجرایشی» در محور شمالی استان الانبار کشته شدند.

دیروز همچنین پل الجرایشی در شمال الانبار از اشغال تکفیری‌های داعش خارج شد و کنترل آن به دست نیروهای عراقی افتاد.

فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی روز گذشته به این پل که یکی از راه‌های رساندن کمک به داعش بود، رسیدند و پس از نبرد با تکفیری‌ها، کنترل آن را به دست گرفتند و پرچم عراق را بر آن افراشتند.

بر اساس بیانیه فرماندهی عملیات مشترک عراق، کلیه راه‌های امدادرسانی به داعش از اطراف الانبار به سوی مرکز این استان، اکنون قطع و مسدود شده است و نیروهای مسلح عراقی در حال پیشروی به سوی مرکز استان هستند. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24