در مهرماه امسال ٢۵ نماد معاملاتی در بورس بازگشایی و ۴٠ نماد متوقف شده اند که این آمار در مدت مشابه سال ٩٣ به ترتیب ۴١ و ۵۴ نماد بوده است. همچنین در این مدت تعداد ١٠٩ نماد در بازار اول بورس باز و ١١ نماد در این بازار بسته بوده اند که تعداد نمادهای باز و بسته در بازار دوم نیز در این مدت به ترتیب ١٨٠ و ١٨ نماد بوده است...

نماد معاملاتی 26 شرکت به دلایل گوناگون از جمله تعدیل پیشبینی درآمد هر سهم و برگزار مجمع عمومی عادی و فوقالعاده از غایبان تالار شیشهای در اولین روز معاملاتی هفته پیش رو هستند.
به گزارش خبرنگار بورس24 ؛ معاملات بازار سرمایه در اولین روز معاملاتی هفته پیش رو در حالی آغاز می شود که سهامداران این 26 نماد معاملاتی از غایبان تالار شیشه ای هستند که البته در صورت برگزاری مجمع یا اعلام گزارشهای شفاف درباره وضعیت مالی به معاملات تالار شیشه ای بازخواهند گشت که نام این نمادهای معاملاتی و دلایل توقف آنها به تفکیک به این شرح می باشد:
*برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه(کنتورسازی ایران، کمباین سازی ایران، کشت و صنعت چین، سرامیك های صنعتی اردکان، پارس الكتریك، سرمایه گذاری خوارزمی)
*اعلام پیشبینی درآمد هر سهم و یا تعدیل آن(کارخانجات تولیدی شهید قندی، ایران خودرودیزل، سیمان مازندران، بین المللی محصولات پارس، لعابیران، آلومینیوم ایران، قند هكمتان، داده پردازی ایران، توسعه معادن وفلزات، بانك اقتصادنوین)
*برگزاری مجمع فوقالعاده برای تغییر سرمایه و یا سایر موارد(قطعات اتومبیل ایران، نیرو محرکه، داروسازی زاگرس فارمد پارس، کاشی اصفهان، بانك پارسیان، سرمایه گذاری رنا، سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانك، گروه صنایع بهشهرایران)
این گزارش می افزاید: در مهرماه امسال 25 نماد معاملاتی در بورس بازگشایی و 40 نماد متوقف شده اند که این آمار در مدت مشابه سال 93 به ترتیب 41 و 54 نماد بوده است. همچنین در این مدت تعداد 109 نماد در بازار اول بورس باز و 11 نماد در این بازار بسته بوده اند که تعداد نمادهای باز و بسته در بازار دوم نیز در این مدت به ترتیب 180 و 18 نماد بوده است.
گفتنی است؛ از ابتدای امسال تا پایان مهرماه 524 نماد معاملاتی در بورس بازگشایی و 520 نماد متوقف شده اند که این آمار در مدت مشابه سال 93 به ترتیب 546 و 537 نماد بوده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.