Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

تغییر بی سر و صدای مدیر TSETMC

در حالی بورس24 اول دی ماه سال جاری در خبری از تغییر مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس خبر داده بود،هیات مدیره این شرکت که در راس آن محمد رضا شیخ الملوکی معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار قرار دارد،سرانجام مرتضی آنالویی را در صندلی عباس احمدی قرار داد تا بدین ترتیب لیدر این شرکت حساس و کلیدی بازار سرمایه پس از حدود 5 سال تغییر کند.

به گزارش خبرنگار بورس24 ،سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار از این تغییر مدیریتی خبر داده و به جای پرداختن به دلیل این تغییر ،نقشه راهی که محمد فطانت برای این شرکت ترسیم کرده است را منتشر ساخته است.

مرتضی آنالویی در کارنامه خود عضویت در هیات علمی چند دانشگاه را دارد و دارای دکتری برق الکترونیک از دانشگاه آکایاما ژاپن است.

محمد فطانت در این زمینه پیامی منتشر ساخته است:

با توجه به مصوبه مورخ اول دی ماه 94 هیات مدیره آن شرکت و ضمن تشکر از زحمات آقای مهندس عباس احمدی در دوران تصدی و آرزوی موفقیت برای دکتر مرتضی آنالویی، مدیرعامل جدید شرکت، و با عنایت به نقشه استراتژیک سازمان، ضروری است با توجه به نقش ویژه آن شرکت برای فراهم کردن و ارتقا زیرساخت های الکترونیکی معاملات، موارد زیر در دستور کار هیات مدیره قرار گیرد.

1- برنامه ریزی و سیاست گذاری به منظور بومی سازی و ارتقا همه جانبه سامانه های معاملاتی با بهینه کاوی و استفاده از تجربیات بین المللی.

2- طراحی و پیاده سازی و ارتقا نرم افزارهای مرتبط با ابزارهای جدید در بازار سرمایه از جمله ابزارهای مشتقه، انواع صکوک و غیره.

3- ارتقا کارایی و امنیت سامانه های الکترونیکی معاملات با هدف افزایش سرعت، دقت و ارتقا مکانیزم های سطح دسترسی و امنیت اطلاعات در همه ارکان

4- تسریع در راه اندازی سیستم های تکمیلی نظارتی حین و پس از معاملات به منظور ارتقا سطح پیشگیری از تخلفات و اجرای صحیح قوانین و مقررات

5- افزایش سطح رضایت مندی ذینفعان و تعامل همه جانبه با آنها

6- ارتقا سامانه سطح دسترسی با هدف ایجاد مدیریت واحد بر سامانه های الکترونیکی معاملات

 گفتنی است،یک ماه پیش با نظر رئیس هیات مدیره شرکت مدیریت فناوری بورس(شیخ الملوکی)عباس احمدی از هیات مدیره این شرکت کنارگذاشته شد و مسلم پیمانی رئییس اداره نظارت بر بازار جایگزین وی شد.در همان زمان بورس24 با انتشار خبری از تغییر مدیر این شرکت مهم بازار سرمایه خبر داد که البته این تغییر توسط شیخ الملوکی تایید نشد.حال پس از سپری شدن یک ماه این تغییرات عملیاتی شده و یک فرد دانشگاهی در مصدر شرکتی نشسته که نبض الکترونیکی بازار سهام و سایت مهم tsetmc را در دست دارد!

لینک خبر اول دی ماه:

https://bourse24.ir/news/124433

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24