Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مدیر عامل ایران ایر با بیان این که شرکت بوئینگ در فروش هواپیما به ایران تعلل کرد از قصد ایران ایر برای ورود به بورس تهران خبر داد و گفت: بازه زمانی خاصی برای این موضوع تعیین نشده است.

ایران ایر بورسی می‌ شود

مدیر عامل ایران ایر با بیان این که شرکت بوئینگ در فروش هواپیما به ایران تعلل کرد از قصد ایران ایر برای ورود به بورس تهران خبر داد و گفت: بازه زمانی خاصی برای این موضوع تعیین نشده است.

به گزارش تسنیم، مدیر عامل شرکت ایران ایر اعلام کرد، این شرکت حتی بعد از ثبت سفارش خرید 118 فروند هواپیما از شرکت ایرباس به ارزش 27 میلیارد دلار مشکلی برای خرید هواپیما از شرکت بوئینگ ندارد.

فرهاد پرورش که در مصاحبه با بلومبرگ سخن می گفت افزود: بوئینگ «مقداری عقب افتاده» و با توجه به اینکه این امکان وجود داشته که خزانه داری آمریکا از طریق اداره کنترل دارایی های خارجی خود مجوز صادرات به ایران را صادر کند، این شرکت می توانسته سریعتر عمل کند

پرورش گفت: «ما همیشه فکر می کنیم بوئینگ 737 گزینه خوبی برای بازار داخلی ماست، اما این هواپیماها رقیبی به نام هواپیمای ایرباس ای 320 دارند... ما اخیرا یک قرارداد بزرگ برای خرید این نوع هواپیما امضا کرده ایم، اما این کار، ما را از امضای قرارداد با بوئینگ در زمینه برخی از محصولات این شرکت منع نمی کند.»

پرورش در ادامه گفت: «فعلا 747 برای ما مناسب نیست، اما اگر ما ای 330 و ای 350 بخریم، می توانیم با این نوع هواپیماها هم پرواز کنیم... ما به هواپیما نیاز داریم و پتانسیل وجود دارد.»

مدیر عامل ایران ایر گفت، این شرکت قصد دارد در نهایت در فهرست بورس تهران قرار گیرد، هرچند که باید ابتدا «شرایط مناسبی» فراهم شود و بازه زمانی خاصی برای این موضوع تعیین نشده است.

علی عابدزاده، مدیر عامل سازمان هواپیمایی کشوری ایران هم گفت، مدرنیزه سازی صنعت هوانوردی ایران همچنین مستلزم خرید 160 هواپیمای منطقه ای و ارتقاء ده ها فرودگاه است.

وی افزود، حدود 20 تا 80 فرودگاه غیرعملیاتی هستند و به طور کلی استاندارها باید ارتقاء پیدا کنند.

وی گفت، ایران قصد دارد فرودگاه امام خمینی (ره) را به یک هاب منطقه ای تبدیل کند و  در حال گفت و گو با شرکت های بویگاس و آئروپورتس دی پاریس فرانسه برای هزینه اولیه 2.5 میلیارد دلاری در این زمینه است. فرودگاه مهرآباد تهران و فرودگاه هایی در شهرهای مشهد، اصفهان و تبریز هم جزو اولویت ها هستند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24