Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

محمد رضا رستمی، عضو جدید هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به این که بانک تجارت یکی از خوشنام‌ترین بانک‌های کشور است گفت: بار اصلی جریان تامین مالی در کشور همچنان بر دوش بانک‌ها است و با توجه به توافق هسته‌ای، نقش نظام بانکی کشور پررنگ‌تر خواهد شد. وی افزود: در این میان نقش حوزه بین‌الملل بانک تجارت در سال‌های پیش رو کلیدی و تاثیرگذار خواهد بود...

این چهره بازار سرمایه در بانک تجارت سمت گرفت

معاون اسبق ناشران بورس اوراق بهادار تهران،عضو هیات مدیره بانک تجارت شد.به گزارش خبرنگار بورس24 ،در حالی بانک تجارت طبق اطلاعیه ای که در شهریورماه سال جاری در رسانه ها منتشر کرده از مجمع انتخاب هیات مدیره در 22 اسفند ماه سال جاری خبر داده است،روز گذشته یک چهره مقبول بازار سرمایه رسما به عنوان عضو هیات مدیره این بانک پربیننده بورس معرفی شد.

رستمی در حال حاضر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر را اداره می کند ؛ صندوقی که سهام 16 شرکت بورسی و فرابورسی را در پرتفولیوی خود دارد و از مهمترین آن ها می توان به فولاد مبارکه،سرمایه گذاری معادن و فلزات،بیمه البرز،فولاد خراسان و سرمایه گذاری غدیر اشاره کرد.

محمد ابراهیم مقدم نودهی مقدم در مراسم معارفه این عضو جدید هیات مدیره بانک تجارت ضمن اشاره به سوابق تحصیلی و شغلی رستمی، ابراز امیدواری کرد، با استفاده از تجربیات و سوابق وی، بانک تجارت بتواند همچون گذشته جهش بزرگی را به ویژه در حوزه سهام و بورس تجربه کند.

او با اشاره به محدودیت‌های موجود در حوزه تامین منابع و شرایط انقباضی اقتصاد کشور، بر افزایش حساسیت همکاران در تخصیص منابع تاکید کرد و افزود: بانک تجارت حمایت از کارآفرینان کشور را همواره در برنامه خود داشته است و با وجود تمام محدودیت‌ها معتقدیم در صورتی که اعتدال را در اعطای تسهیلات رعایت کرده و از تولیدکنندگان واقعی حمایت کنیم، بی‌شک سودآوری بانک محقق خواهد شد.

محمد رضا رستمی، عضو جدید هیات مدیره بانک تجارت نیز با اشاره به این که بانک تجارت یکی از خوشنام‌ترین بانک‌های کشور است گفت: بار اصلی جریان تامین مالی در کشور همچنان بر دوش بانک‌ها است و با توجه به توافق هسته‌ای، نقش نظام بانکی کشور پررنگ‌تر خواهد شد. وی افزود: در این میان نقش حوزه بین‌الملل بانک تجارت در سال‌های پیش رو کلیدی و تاثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان این که صندوق بین‌المللی پول رشد شش درصدی را برای اقتصاد کشور در سال آینده پیش‌بینی کرده است، افزود: این عدد نشان از توانمندی‌های اقتصاد ایران دارد و پیش بینی می‌شود با تداوم این رشد، در چند سال آینده به مرز 20 کشور برتر اقتصادی دنیا برسیم. تحقق این مهم با توجه به زیرساخت‌های اقتصادی، ذخایر معدنی و نفتی کشور دور از دسترس نیست.

آخرین ترکیب هیات مدیره بانک تجارت

گفتنی است، هم اکنون ، بانک تجارت با سرمایه ای معادل 45.700 میلیارد ریال و با دارا بودن حدود 19.000 نفر پرسنل و 1800 شعبه ریالی و واحد ارزی در سراسر کشور یک بانک مورد توجه بورسی به شمار می رود.این بانک که دارای ترکیب سهامداری متنوعی با حضور حقوقی هایی همچون سهام عدالت،دولت جمهوری اسلامی،صبا تامین و چند حقوقی دیگر است،اخیرا به دنبال شایعه فروش 50 درصد سرمایه گذاری ملی ایران به بانک صادرات و دریافت سهام نیشکر خوزستان به جای «ونیکی» با صف های خرید قابل اعتنایی مواجه شد.در این حال انتظار می رود هیات مدیره بانک در خصوص پوشش سود حدود 20 تومانی سال جاری و شایعه فروش 4 شرکت توسط این بانک بزودی شفاف سازی لازم را داشته باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24