Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

آقای روحانی و دولتش بشدت تحت فشارند. فشار مطالبات جامعه در حوزه های اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی و فشار رقیبان که هر کمبود و ضعفی را از طریق ابزار قدرتمند رسانه ای و فضا سازی چندین و چند برابر کرده و گاه از کاه، کوه می‌سازند .

رئیس دولت در این مدت با تمرکز بر حل مشکلات ریز و درشت و بعضا ساختاری و مزمن که در گذر از دوره هشت ساله دولت گذشته ، بس پیچیده تر و حادتر نیز شده است سعی نموده است تا با سخنرانی های خود و بعضی از اعضاء کابینه بخصوص معاون اولش و نیز صدور اطلاعیه ها و بیانیه هایی از سوی وزارتخانه ها و دستگاه های دولتی، فضا را قدری کنترل و اوضاع را " نرمال " نماید و ضمن اقناع جامعه ، فشار مخالفان را نیز کاهش دهد .

این در حالی است که پایگاه بالقوه و بالفعل اجتماعی دولت در مقایسه با مخالفان و منتقدانش بسیار وسیع تر و در لایه های مختلف اجتماعی است. چنانکه در انتخابات اخیر مجلس ـ در هر دو مرحله این انتخابات ـ این پایگاه اجتماعی خود را عرضه کرده است. اما متاسفانه این پایگاه اجتماعی نتوانسته در فضای رسانه ای مابه ازای مناسب خود را بیابد.

امری که چند ماهی است صاحبنظران و کارشناسان طرفدار دولت را برآن داشته از ضرورت سازماندهی نظام اطلاع رسانی و رسانه ای دولت سخن بگویند توصیه هایی که متاسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است . یکی از اقداماتی که در این مسیر میتوان پیشنهاد داد و درصورت موافقت رئیس جمهور امکان عملیاتی شدن دارد و تاثیر گذاری مطلوبی نیز برافکار عمومی خواهد نهاد ، گزارش دهی منظم هفتگی یا دوهفته یکبار رئیس جمهور از طریق صدا و سیما در قالب گفتاری حداکثر پانزده تا بیست دقیقه ای است .

در این قالب رئیس جمهور بدون حضور خبرنگاران و یا مجریان صدا و سیما " تنها " در مقابل دوربین گزارشی از مسائل مهم کشور و اقدامات دولت و ضعف ها و کمبودها ارائه نموده و انتظارات خود از مردم را تبیین می کند. فی المثل در مورد موضوع معروف به " فیش های حقوقی " رئیس جمهور میتواند در گزارش تلویزیونی به مردم موضوع را کالبد شکافی و دیدگاه ها و اقدامات دولت را تشریح نماید.

بدیهی است بیان موضوع در فضای تلویزیونی و در محیط آرام و در قالب بیانی دقیق و موجز و بدور از فضای احساسی معمول در همایش ها و گرد هم آیی های گاها" استادیومی میتواند تاثیر بسیار مطلوبتری بر مخاطبان داشته باشد . پیشنهاد گفتگوی رودرروی رئیس جمهور با مردم از طریق صدا و سیما در کنار اصلاح سازمان رسانه ای دولت میتواند امکان مناسبی را برای هرچه گسترده و مستحکم تر کردن گفتمان اصلاحی دولت وهمراه کردن جامعه با این گفتمان فراهم سازد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24