Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

معاون رگولاتوری گفت: اگر مبنا را به شکل متوسط ترابرد هزار شماره در روز در نظر بگیریم، شاید ۲۰ هزار ترابرد تا الان انجام شده باشد.

 آمار جدید میزان ترابرد شماره‌های موبایل؛ هزار ترابرد در روز

صادق عباسی شاهکوه در گفت و گو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، درباره اینکه چرا برخلاف انتظارات استقبال از طرح ترابردپذیری شماره های موبایل تا حال حاضر چندان مطلوب نبوده، آیا این به عدم موفقیت در اجرا باز می گردد؟ گفت: موفقیت چند بعد دارد که یکی از مهم ترین ابعاد آن در اجرای این پروژه، ترابرد روزانه روی سایت اپراتورهاست.

معاون صدور پروانه رگولاتوری با بیان اینکه اشکلات این طرح نزدیک به صفر رسیده است، عنوان کرد: اصل ترابرد کردن شماره هدف ما نبود بلکه امکانی را در اختیار مردم قرار دادیم تا در انتخاب سرویس موبایل شان خود مختار باشند.

وی درباره میزان ترابردهای انجام شده تا حال حاضر گفت: آمار کلی را دقیق نمی توانم بگویم اما زمانیکه در ابتدای طرح بودیم روزانه 500 تقاضای ترابرد وجود داشت اما روز گذشته 4000 تقاضای ترابرد به اپراتورها رسیده است.

او خاطر نشان کرد: تبلیغات اپراتورها هنوز به آن حد نرسیده است و لذا مردم هم شاید تفاوتی بین سرویس اپراتورها نبینند.

عباسی شاهکوه با این حال گفت: اگر مبنا را به شکل متوسط ترابرد هزار شماره در روز در نظر بگیریم، شاید 20 هزار ترابرد تا الان انجام شده باشد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24