بازار بسیار خوبی را پیش رو خواهیم داشت ورود شرکت های فعال در حوزه ICT به بازار سرمایه کشور در حال توسعه است، آسیا تک یکی از شرکت های فعال در این حوزه امروز با حضور فعال، اهالی بازار سرمایه معارفه شد...

بورس24 : ورود شرکت های فعال در حوزه ICT به بازار سرمایه کشور در حال توسعه است، آسیا تک یکی از شرکت های فعال در این حوزه امروز با حضور فعال، اهالی بازار سرمایه معارفه شد.
به گزارش خبرنگار بورس24 ، محمد علی یوسفی زاده مدیر عامل آسیا تک در خصوص شرایط صنعت و شرکت گفت:آسیا تک یکی از شرکت های ارائه دهنده سرویس های اینترنتی است.
وی گفت: آسیا تک در حال حاضر پوشش سراسری در بیش از ۴۳۰ شهر کشور را دارد و در ۲۴۰۰ مرکز با بیش از ۱میلیون ۳۰۰ هزار پورت به ۱ میلیون مشترک ارائه خدمات DSL دارد.
یوسفی زاده گفت: آسیا تک در ۱۰۰ گیگا بیت ثانیه اینترنت بین الملل دریافت می کند، حدود ۱۲۰ گیگ بر ثانیه نرخ تحویل محتوا دارد.مدیر عامل آسیا تک در خصوص آینده DSL گفت: یکی از ریز دلایل ماندگاری DSL محتوای تولید شده ویدئویی است.
وی در خصوص میانگین مصرف مشترکین DSL آسیا تک گفت: در حال حاضر میانگین مصرف ماهانه DSL در بین مشترکین آسیا تک ۱۴ گیگ است که این میانگین در کشور ۶.۵ گیگ است.
او گفت: در شش ماهه گذشته میزان مصرف ودیویی مشترکین از ۴۴ ترابایت به ۴۴۰ ترابایت رسیده است که این افزایش مصرف مشترکین از سرویس های ویدیویی تضمین کننده ادامه حیات سرویس DSLاست.
وی افزود: فضای رشد کشور با توجه به مقایسه کردن بازارهای مشابه چون انگلیس و ترکیه بسیار بالاست.مدیر عامل آسیا تک گفت: با توجه به برنامه ششم توسعه سطح درآمد ICT در کشور باید ۲.۵ برابر رشد کند.
به گفته او همچنین این رشد در FIXDATA باید از ۱۳ درصد به ۳۶ درصد در حوزه درآمدی رشد کند. این صنعت در آینده بازار بسیار خوبی خواهد داشت.
وی گفت :DSL گاو شیرده شرکت آسیا تک است و بیش از ۷۶ درصد در آمد شرکت بر روی سرویس DSL است و انتظار افزایش سالانه ٤٤ درصد تعداد مشترکین را داریم.
وی در خصوص برنامه های آتی شرکت گفت: تلفن ثابت آسیا تک MVNO و TDLTE است که به زودی جزییات آن منتشر خواهد شد همچنینبرنامه توسعه مراکز داده در مشهد، تبریز و شیراز را در برنامه خود داریم.
وی گفت: با توجه توسعه فضای Public WIFI حدود ۱ میلیون متر مربع فضا ی استفاده از اینترنت رایگان کشور برنامه راه اندازی کسب و کار آتی استفاده OFF ROAD موبایلی خواهد بود.
یوسفی زاده در خصوص پیش بینی سود ۹۶ شرکت گفت:برای سال جاری پیش بینی ۵۵ میلیارد و ۳۹۵ میلیون تومان سود عملیاتی و خالص ۴۰ میلیارد تومانی پیش بینی شده است.
وی در خصوص حاشیه سود ناخالص شرکت هم گفت: حاشیه سود ناخالص شرکت در سال ۹۵ حدود ۳۸ درصد است و این حاشیه سود در سال ۹۶ به حدود ۴۲ درصد افزایش خواهد داشت.
مدیر عامل آسیا تک در خصوص ورود سرمایه گذار خارجی به این شرکت گفت: مذاکراتی در خصوص ورود سرمایه گذار خارجی داشتیم و دو مورد از این مذاکرات به نتایج خوبی رسیده است.
وی ادامه داد: در خصوص تصمیم گیری برای ورود سرمایه گذار جدید فعلا در نظر داریم، تا ابتدا عرضه در بورس را نهایی کنیم و پس از طی این مرحله وارد فاز نهایی برای مذاکرات خواهیم شد و نتایج آن را به بازار اعلام خواهیم کرد.
او گفت: شرکت برنامه افزایش سرمایه سه برابری دارد و جرییات آن پس از تصویب منتشر خواهد شد و این افزایش سرمایه از محل انباشته نخواهد بود، سرمایه فعلی شرکت ۳۰ میلیارد تومان است.
به گفته او شرکت برنامه افزایش سرمایه سه برابری دارد و جرییات آن پس از تصویب منتشر خواهد شد و این افزایش سرمایه از محل انباشته نخواهد بود، سرمایه فعلی شرکت ۳۰ میلیارد تومان است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.