Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

تحلیلگران می گویند، در ماه پیش رو، هر پنج ارزی که احتمال کاهش ارزش آن ها بیش از سایر ارزهای جهانی است، مربوط به کشورهای...

درباره ۵ ارزی که خوار و خفیف می‌ شوند

بورس24 : تحلیلگران انتظار دارند، در ماه پیش رو، هر پنج ارزی که احتمال کاهش ارزش آن ها بیش از سایر ارزهای جهانی است، مربوط به کشورهای نوظهور باشد.

به گزارش بلومبرگ، بیشترین نوسانات در قیمت ارزهای جهانی در سه ماهه دوم سال مربوط به واحد پولی کشورهای ترکیه، برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه و آرژانتین بوده است. 

پس از کاهش ارزش یوان چین در سال ۲۰۱۵، این دومین بار در سال های اخیر است، که ارزش ارزهای کشورهای نوظهور با کاهشی چشم گیر مواجه شده است.

به گفته بانک " جی پی مورگان"، انتظار فعالان بازار از نوسانات ارزش کشورهای نوظهور به بالاترین سطح خود از مارس ۲۰۱۷ رسیده است.

به گفته این بانک بیشترین نوسانات ارزی مروبط به کشورهای حوزه آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا و کشورهای نوظهور اروپایی خواهد بود.

بدترین عملکرد مربوط به لیر ترکیه بوده است، که ارزش آن از ژانویه ۲۰۰۹ تاکنون با نوسان ۱۵۹ درصدی روبرو بوده است.

پول برزیل نیز یک سال گذشته ۷۲ درصد نوسان داشته است. پزوی مکزیک هم از نوامبر ۲۰۱۶ تاکنون ۶۸ درصد نوسان و روبل روسیه از زمان افزایش نرخ بهره این کشور در سال ۲۰۱۴ تاکنون ۴۹ درصد نوسان داشته است.

گفتنی است، راند آفریقای جنوبی نیز دیگر ارزی است که با نوسان ۴۲ درصدی در ارز خود روبرو بوده است.

منبع: ایسنا 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24