Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

افزایش هزار تا دو هزار تومانی قیمت ارز ظرف یک هفته پیامدهای اقتصادی فراوانی دارد تحقق قول‌ های بانک مرکزی برای بازگشت دوباره دلار به کانال یازده هزار تومانی؟! با شرایطی که داریم، بعید است / نرخ ارز بر اساس بازار آزاد تعیین شود وی با بیان اینکه این آریتمی‌ ها نشان می‌ دهد، قیمت واقعی ارز باید توسط بازار تعیین شود، عنوان کرد: اگر این اجازه داده شود، که نرخ ارز بر اساس بازار آزاد تعیین شود، جلوی بسیاری از نوسانات گرفته خواهد شد...

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران: بایستی جلوی نوسان نرخ ارز گرفته شود

بورس24 : عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه بعید است، دلار دوباره به کانال یازده هزار تومان برگردد، گفت: باید جلوی نوسان نرخ ارز گرفته شود.

کیوان کاشفی با بیان اینکه طی یک ماه اخیر دوباره شاهد ورود شوک به بازار ارز و افزایش قیمت‌ ها بودیم، افزود: گرانی دلار در این مدت چند دلیل عمده داشت، که از مهم‌ ترین آنها می‌ توان به افزایش سفرهای خارجی در پایان سال و بالا رفتن سطح تقاضا برای ارز اشاره کرد. 

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با بیان اینکه برخی از واحدها و نهادها نیز در ایام پایان سال پرداخت هزینه‌ های ارزی خود را انجام می‌ دهند، یادآور شد: این امر نیز به افزایش تقاضا برای ارز دامن می‌ زند.  

کاشفی دلیل دیگر بالا رفتن قیمت ارز را مصوبه فعال شدن مجدد کوله‌ بری و فعالیت‌ های مرزنشینی اعلام کرد و افزود: این مصوبه نیاز به ارز برای واردات کالاها را افزایش می‌ دهد و به محض تصویب آن شاهد اثراتش در بازار بودیم. 

وی گفت: مجموع این عوامل باعث بالا رفتن نرخ ارز در چند وقت اخیر شد که البته اکنون مقداری کنترل شده و شیب آن به سمت پایین است.

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه بانک مرکزی قول‌ هایی داده که دلار دوباره به کانال یازده هزار تومان برگردد، عنوان کرد: با شرایطی که داریم بعید است این امر محقق شود.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه مهم ترین نکته درباره نرخ ارز را جلوگیری ازآریتمی‌ هایآن دانست که نیازمند یک سیستم مشخص است، تا جلوی افزایش و کاهش‌ های متناوب آن را بگیرد.

به گفته کاشفی افزایش هزار تا دو هزار تومانی قیمت ارز آن هم ظرف یک هفته پیامدهای اقتصادی فراوانی دارد که باید جلوی آن گرفته شود. 

وی با بیان اینکه اینآریتمی‌ هانشان می‌ دهد، قیمت واقعی ارز باید توسط بازار تعیین شود، عنوان کرد: اگر این اجازه داده شود، که نرخ ارز بر اساس بازار آزاد تعیین شود، جلوی بسیاری از نوسانات گرفته خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه سپس به پیامدهای نوسانات نرخ ارز اشاره داشت و تاکید کرد: این امر فضا را برای تصمیم‌ گیری‌ های اقتصادی دشوار کرده و بسیاری از فعالان اقتصادی با بیم‌ های زیادی مواجهند.

وی با بیان اینکه بسیاری از واحدها برای تأمین مواد اولیه خود نیز با مشکل مواجه‌ اند، تاکید کرد: از آنجایی که ثبت سفارش‌ های ما با اما و اگرهای فراوانی مواجه است، پیش‌ بینی می‌ کنیم در سه ماهه ابتدایی سال آینده تأمین مواد اولیه با مشکلات بیشتری مواجه شود، که در این مورد اخطارهای لازم را نیز داده‌ ایم.

منبع: ایسنا 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24