انتظارات فعالان بخش مسکن و ساختمان نسبت به بهبود اوضاع در آینده که فروردین ماه امسال تقویت شده بود دوباره کاهشی شد.

بورس24 : انتظارات فعالان بخش مسکن و ساختمان نسبت به بهبود اوضاع در آینده که فروردین ماه امسال تقویت شده بود دوباره کاهشی شد.
نظرسنجی اتاق تعاون ایران از مدیران خرید بخش مسکن و ساختمان درباره انتظارات شان در ارتباط با فعالیت های شرکت در آینده که ماهانه از 1000 مدیر انجام می شود بیانگر کاهش امیدواری این افراد نسبت به بهبود در آینده است.
آخرین نظرسنجی که اوایل همین ماه انجام گرفته یعنی در مقطعی که شوک منفی کرونا (کسادی کسب و کارها) تا حدودی اثرش بر بازار کاسته شد، بیانگر آن است که مدیران خرید بخش مسکن و ساختمان (شرکت های ساختمانی) نسبت به این بازار نگاه مثبتی ندارند.
اتاق تعاون ایران میزان مثبت بودن یا منفی انتظارات مدیران خرید بخش مسکن را با شاخصی تحت عنوان شاخص شامخ ساختمان برآورد می کند.
این شاخص اگر بالای عدد 50 باشد، انتظارات مثبت است و هر چقدر به 100 نزدیک شود مدیران این بخش خوش بین تر هستند. اگر پایین عدد 50 باشد بیانگر انتظارات منفی و شرایط بد بخش مسکن و ساختمان است.
این شاخص در فروردین ماه عدد 64 شد یعنی اینکه مدیران بخش مسکن به وضعیت اردیبهشت ماه خوش بین شده بودند. اما در اردیبهشت 53 شد که به معنای ناامیدشدن به بهبود اوضاع در ماه خرداد بوده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.