Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

مدیر عامل بانک پارسیان برای ششمین سال پیاپی به عنوان رییس شورای عالی کانون بانک‌ ها و موسسات اعتباری خصوصی انتخاب شد...

انتخاب مجدد پرویزیان به عنوان رییس کانون بانک‌ های خصوصی

بورس24 : مدیر عامل بانک پارسیان برای ششمین سال پیاپی به عنوان رییس شورای عالی کانون بانک‌ ها و موسسات اعتباری خصوصی انتخاب شد.

در جلسه روز سه شنبه اول مهر ماه ۹۹ شورای عالی کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی که با حضور مدیران عامل بانک ها و نمایندگان آنها و به منظور انتخاب رییس و اعضای هیات مدیره کانون برگزار شد.

اعضای کانون ضمن قدردانی از تلاش های کورش پرویزیان در دوره پیشین، به اتفاق آرا مجددا وی را به عنوان ریاست شورای عالی کانون انتخاب کردند.

گفتنی است، کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی با ۱۹ عضو فعال از بانک‌ ها و موسسات اعتباری، فعالیت خود را در سال ۱۳۸۳ و با حضور ۴ بانک و یک موسسه اعتباری آغاز کرد و در این سال‌ ها اقدامات اثر گذاری در راستای کمک به رشد و توسعه اقتصادی و رونق تولید داشته است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24