Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

رییس سازمان حراست کل کشور، مهم‌ ترین مشکل تولید را اقتصاد دستوری خواند و گفت: اختلاف قیمت خودرو از کارخانه تا بازار سبب ایجاد فساد شده و این امر باید اصلاح شود...

یکی از مشکلات تولید، اقتصاد دستوری است

بورس24 : رییس سازمان حراست کل کشور، مهم‌ترین مشکل تولید را اقتصاد دستوری خواند و گفت: اختلاف قیمت خودرو از کارخانه تا بازار سبب ایجاد فساد شده و این امر باید اصلاح شود.

حجتی در بازدید از بخش های مختلف ایران خودرو افزود: سازمان حراست کل کشور از تمام ظرفیت‌های خود برای اصلاح قیمت گذاری خودرو و رفع موانع تولید استفاده خواهد کرد.

وی اظهار کرد: خارج کردن اقتصاد کشور از شیوه دستوری در برنامه‌های دولت سیزدهم قرار دارد و امیدواریم بخش بیشتری از اقتصاد کشور تا سال ۱۴۰۱ از این نظام دستوری خارج شود.

رییس سازمان حراست کل کشور، ایران خودرو را شرکتی تحول‌گرا و جهادی در فکر و عمل دانست و خاطرنشان کرد: این شرکت براساس ابلاغیه مقام معظم رهبری، با تولید و عرضه محصولات جدید و بومی از جمله تارا و پروژه K۱۲۵ اقتصاد مقاومتی را به شکل واقعی معنا کرده است.

وی اظهار امیدواری کرد: ایران خودرو در گام دوم انقلاب اسلامی در جهت توسعه صادرات و استفاده از تمامی ظرفیت‌های داخلی، برنامه‌های تحولی ارایه و اجرا کند.

رییس سازمان حراست کل کشور تاکید کرد: صنعت خودروی کشور با تداوم کارهای جهادی، در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن در بازارهای بین‌المللی خواهد داشت.

گفتنی است، پیش از این بازدید، مشکلات و موانع موجود در صنعت خودرو، در نشست مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با رییس سازمان حراست کل کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع خبر: ایکوپرس

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24