Bourse24 Ads 235

Bourse24 Ads 220
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 215
تبلیغ بورس24

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در گروه صنعتی و پژوهشی زر به کار خود پایان داد...

بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در گروه صنعتی و پژوهشی زر به کار خود پایان داد

بورس24 : بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در گروه صنعتی و پژوهشی زر به کار خود پایان داد  

در ابتدای مراسم اختتامیه این کنگره، دکتر مسعود صدری نسب، گزارشی از فرصت های تحقیقاتی که در مرکز بین المللی وزارت علوم صورت می گیرد، ارائه کرد. 

سپس دکتر محمد حجتی دبیر کمیته علمی کنگره با اشاره به اینکه در روز نخست برگزاری این رویداد علمی بیش از 1000 نفر به صورت آنلاین و 220 نفر به صور ت حضوری کنگره را دنبال کردند، گفت: در طی 37 سال گذشته 27کنگره برگزار شد که بیست و هشتمین کنگره با دو  تفاوت مهم، این رویداد را از بقیه کنگره های قبلی متمایز کرد. 

برای اطلاع از افزایش سرمایه های جدید سهم ها روی لینک کلیک کنید.↪️

حجتی افزود: ایده برگزاری کنگره در محیط صنعتی و خارج از دانشگاه ،باعث شد تا این  کنگره در گروه صنعتی و پژوهشی زر  برگزار شود.

وی تفاوت دوم این کنگره را تقدیر از اساتید پیشکسوت صنایع غذایی عنوان کرد. 

در ادامه این مراسم در پایان از دکتر شاهدی، استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و سپس کادر اجرایی کنگره تقدیر به عمل آمد

حجتی در ادامه از ارسال 609 مقاله علمی به دبیرخانه کنگره خبر داد و گفت: در این کنگره 23 مقاله به صورت سخنرانی و 412 مقاله بصورت پوستر پذیرفته شدند و بالای 170 مقاله نیز موفق به پذیرش در کنگره نشدند

همچنین در این کنگره از کتاب دایره المعارف کارآفرینی توسط دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، دکتر محمد حسین عزیزی ، دکتر مهدی امینی و دکتر حسن زمانیان رونمایی گردید.

برای اطلاع از پیش بینی دارایکم روی لینک کلیک کنید.↪️

مولفان کتاب دایره المعارف کارآفرینی  دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، دکتر فاطمه حمیدی فر، مرتضی سلطانی، مهدی امینی ، محسن امینی و آرش سلطانی هستند.

 دکتر فریدون رهنمای رودپشتی در حاشیه رونمایی از این کتاب گفت: از مهم ترین دلایل رونمایی کتاب جامع دایره المعارف کارآفرینی در کنگره  اهمیت دانش و فن آوری در کسب و کارهای کارآفرینی از جمله صنایع غذایی است، که توسط این کنگره هدف گذاری شده است.

برای اطلاع از اخبار کدال پالایشی ها روی لینک کلیک کنید↪️

او افزود: لذا گروه صنعتی و پژوهشی زر، دانش و کاربرد آن در توسعه کسب و کار کارآفرینان در صنایع غذایی را مورد توجه قرار داده است.

دکتر عزیزی عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در پایان  از بنیانگذار، هیئت مدیره و پرسنل گروه صنعتی و پژوهشی زر تشکر کرد. 

در پایان این مراسم دکتر لیلا کمالی، مدیر واحد تحقیق و توسعه زر ماکارون  از سه محصول فراسودمند جدید این شرکت (سمولینا پلاس ) رونمایی کرد. 

گفتنی است، بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با ارائه قطعنامه ای در پنج شنبه 5 اسفند به کار خود پایان داد.

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

گروه صنعتی و پژوهشی زر

منبع خبر: روابط عمومی

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24