Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: پیوستن به لوایح پالرمو و CFT نه تنها اثری در رفع تحریم‌ها ندارد، بلکه راه‌های دور زدن تحریم‌ها را هم می‌بندد.

نماینده تهران: پیوستن به پالرمو و CFT تحریم‌ها را رفع نمی‌کند، بلکه دور زدن آن‌ها را دشوارتر می‌کند

بورس24 : نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: پیوستن به لوایح پالرمو و CFT نه تنها اثری در رفع تحریم‌ها ندارد، بلکه راه‌های دور زدن تحریم‌ها را هم می‌بندد.

پیش‌شرط‌گذاری در پذیرش پالرمو و CFT ممکن نیست

روح‌الله ایزدخواه ، در واکنش به اظهارات برخی افراد مبنی بر اینکه ایران باید لوایح پالرمو و CFT را تنها در صورتی بپذیرد که شروطش مورد پذیرش طرف مقابل قرار گیرد، گفت: در این زمینه به صورت مفصل در کمیسیون اقتصادی مجلس بحث شد و بررسی کردیم که آیا امکان پیش شرط گذاشتن از طرف ما وجود دارد یا خیر. به نظر می‌رسد بسیار بعید است که ما بتوانیم پیش شرط بگذاریم، چرا که خود کنوانسیون‌ها اجازه این کار را نمی‌دهند و همچنین اگر یکی از اعضا اعتراض کند، ممکن است آن پیش شرط ملغی شود.

وی با بیان اینکه اساساً گذاشتن پیش شرط برای پذیرش لوایح پالرمو و CFT امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: از سوی دیگر، صرف پذیرفتن لوایح پالرمو و CFT به معنای گشایش و رفع تحریم‌ها نیست، موید این مسئله آن است که برخی از کشورهایی که این لوایح را پذیرفته‌اند، هنوز در لیست سیاه FATF قرار دارند.

پذیرش لوایح، تضمینی برای رفع تحریم‌ها نیست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین به قاعده‌ای در این لوایح اشاره کرد که به طور مرتب برای کشورها شرط و شروط می‌گذارد و محدودیت‌هایی را اعمال می‌کند و افزود: واقعاً پذیرفتن این دو لایحه هیچ گشایشی برای ما ایجاد نمی‌کند و برعکس، ممکن است همان مقداری که می‌توانستیم تحریم‌ها را دور بزنیم، خنثی کند.

تأکید بر تقویت سیاست همسایگی به جای وابستگی به غرب

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و با همسایگان، تصریح کرد: سیاست همسایگی در دیپلماسی ما سال‌ها مغفول مانده بود و ما ضعیف عمل کردیم.

وی اظهار کرد: به جز تعداد محدودی از کشورهای مقاومت، تقریباً ارتباط با دیگر کشورهای همسایه را فراموش کرده و در دیپلماسی، به ویژه در دیپلماسی اقتصادی و تعامل با همسایگان، به شدت ضعیف بودیم. بنابراین، تقویت سیاست همسایگی و تعاملات اقتصادی با همسایگان باید مورد حمایت قرار گیرد.

منبع خبر: مهر

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24