Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا در اظهاراتی با اشاره به پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که در شهر رم برگزار شد، گفت: مذاکرات امروز (جمعه) ایران و آمریکا سازنده بود و ما باید صبور باشیم.

وزیر خارجه ایتالیا: باید در مذاکرات ایران و آمریکا صبور باشیم

بورس24 : آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا در اظهاراتی با اشاره به پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که در شهر رم برگزار شد، گفت: مذاکرات امروز (جمعه) ایران و آمریکا سازنده بود و ما باید صبور باشیم.

پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم


اظهاراتی با اشاره به پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که در شهر رم برگزار شد، گفت: مذاکرات امروز (جمعه) ایران و آمریکا سازنده بود و ما باید صبور باشیم.

به نقل از تارنمای خبری آگنیزانوا، تاجانی در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه به نظر من همه طرف‌ها معتقدند که مذاکرات امروز سازنده بوده است، اظهار کرد: با این‌ حال این مذاکرات هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است زیرا ظاهراً هنوز جزئیاتی وجود دارد که طرفین بر سر آنها توافق نکرده‌اند اما من قصد ندارم وارد جزئیات این دور از مذاکرات شوم.

ابراز نگرانی از وضعیت نوار غزه و همکاری دیپلماتیک
 

وزیر خارجه ایتالیا در ادامه یادآور شد: من با وزرای امور خارجه ایران و عمان گفت وگوی تلفنی داشتم و اعلام کردم که ایتالیا آمادگی میزبانی دورهای بعدی این مذاکرات را دارد.

تاجانی همچنین تاکید کرد که ایتالیا خواستار پایان جنگ در نوار غزه است و افزود: مردم غیرنظامی این منطقه به دلیل این جنگ بیش از حد رنج می‌برند و رم همیشه با نمایندگان تشکیلات خودگردان فلسطین در تماس است.

عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیأت دیپلماتیک همراه صبح امروز (جمعه) به منظور برگزاری پنجمین دور از مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا وارد رم پایتخت ایتالیا شد. عراقچی تاکنون چهار دور (سه دور در مسقط و یک دور در رم) با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طور غیرمستقیم و با میانجیگری «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان گفت‌ وگو کرده است.

«مجید تخت روانچی» معاون وزیر در امور سیاسی، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌الملل، «اسماعیل بقایی» سخنگوی این وزارتخانه و تعداد دیگری از دیپلمات‌ها و کارشناسان حقوقی از جمله اعضای هیات همراه وزیر امور خارجه در این دور بودند.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24