به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت سیمان دورود در خصوص برخی موارد عملکرد و صورت های مالی مالی منتشر شده شفاف سازی کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سیمان دورود در خصوص برخی موارد عملکرد و صورت های مالی مالی منتشر شده شفاف سازی کرد.
سدور بیان داشت با توجه به بازنشسته شدن ۱۳۰ نفر از کارکنان این شرکت طی سال ۱۴۰۳ و عدم امکان شناسایی ذخیره ۴ درصد حق بیمه سخت و زیان آور آن ها طی سال های قبل مبلغ ۵۳ میلیارد تومان مطابق فیش های صادره توسط سازمان تأمین اجتماعی و براساس اصل تطابق هزینه بر درآمد در حساب های این شرکت شناسایی و ثبت شده است.
این شرکت افزود با توجه به شمارش موجودی مواد اولیه در پایان سال طی انبارگردانی با نظارت نماینده حسابرسی کسری موجودی کلینکر با اهمیتی در حسابهای این شرکت مشاهده نگردید و هیچگونه هزینه ای از این بابت در حسابهای این شرکت شناسایی و ثبت نشده است.
هم چنین در خصوص فروش کلینکر در این شرکت مطابق تشریفات قانونی و رعایت آئین نامه معاملات شرکت صورت گرفته است و مقادیر فروش ثبت شده در سال ۱۴۰۴ مربوط به تتمه فروش سال ۱۴۰۳ بوده است که در طی سال جاری تحویل گردیده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.